HírekKultúraMotoros zene

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválján, a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára. Közép-Európa legnagyobb motoros túrája, az Open Road Tour nyitónapján, május 23-án zajló második élő elődöntő után eldől, hogy a 6 döntős közül ki lesz a Tankcsapda előzenekara június 29-én, a Budapest Open Road Days-en.

A Műegyetem rakparton a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat győztese és a Tankcsapda mellett a kaliforniai Ugly Kid Joe, az AK26 és Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. is fellép.

A 196 nevező zenekarból összesen 6 döntőst választott ki a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” verseny zsűrije, a Tankcsapda, Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel, Dos Diavolos), Giaj (AK26), Cselőtei László, a HammerWorld magazin alapító-főszerkesztője) és Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál főszervezője.

A Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” versenyének döntősei:

Az első elődöntőn a RedLight Slipper és az Escape my Shadows zenekar mutatta meg, mit tud. Május 23-án 16 órától kerül sor a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat második élő elődöntőjére Közép-Európa legnagyobb motoros túrája, az Open Road Tour nyitó napján az Open Road Bázison (Bp., Neszmély köz 3.). Az esemény nyilvános és ingyenes, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, hiszen az Open Road Tour ebben az évben a Budapest Open Road Days fesztivál bemelgítő eseménye is egyben. A hat döntős közül május 23-án a NO Filter, a FAQ Zenekar, a Pablo and the Escobars és a Hydra koncertjét hallgathatja meg a zsűri és a közönség. A zenekarok mellett május 23-án a zsűritagokkal is találkozhat a közönség a helyszínen.

A verseny győztese június 29-én, szombaton a Budapest Open Road Days családi, zenei és motoros fesztivál nagyszínpadán lép fel a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertje előtt a Műegyetem rakparton.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

BUDAPEST OPEN ROAD DAYS – BUDAPEST LEGNAGYOBB BELVÁROSI FESZTIVÁLJA

2024. június 27-29. között Budapesten a Műegyetem rakparton a klaiforniai Ugly Kid Joe és a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjével érkezik a Budapest Open Road Days. A családi, zenei és motoros fesztiválon 13 programhelyszínnel, 4 zenei színpaddal és több mint 20 koncerttel várják a fesztiválozókat. A Budapest Open Road Days fő fellépői: az Ugly Kid Joe (USA), a Tankcsapda, az AK26, Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater., a Mystery Gang, Takács Vilkó, Little G Weevil és K.C. Brown.

A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány: a Budapest Open Road Days-re a „kis és nagy motorosokat” is várják. A FAMILY-KID ZONE a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Tizenkét éves kor alatt gyerekeknek a belépés díjtalan.

Napközben a STUNT ARÉNÁBAN a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny (USA) egyenesen Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül a Budapest Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A CUSTOM BIKE KORZÓ a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállítása, mint egy motor promenád minden felnőtt és gyermek számára lenyűgöző látványt nyújt.

A fesztivált két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napon a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, június 29-én délben pedig a sokszáz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.

A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a MOTOR STAGE: egy igazi motorsimogató a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki együttműködésében, Winkler Róbert műsorvezetésével.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük