HírekMotorbemutatóMotorok

Hölgyekkel, Egerrel, fákkal és selfikkel ünnepli 5 éves szülinapját a Can-Am Ryker 2024-ben

2024-ben lesz 5 esztendős a Can-Am legfiatalabb brandje, a Ryker, az autózás biztonságát és stabilitását, a motorzás szabadságélményével összekapcsoló háromkerekű, amelynek 900-as Rotax motorja kellő erőtartalékkal rendeljezik hosszabb országúti és autópályán közlekedéshez is.

A “szülinapot” a hazai importőr, Jet Power Hungary Kft. különleges akciókkal teszi emlékezetessé.

– A Ryker egyik különlegessége, hogy a világon a legnépszerűbb jármű a hölgyek körében, vagyis a vásárlók között óriási arányban találjuk meg a gyengébb nem kellőképpen vagány képviselőit – fogalmaz Tóth Árpád kereskedelmi igazgató, aki szomorúan hozzáteszi: – Magyarországon sajnos még mindig van egy komoly akadálya Ryker-ek nagyobb arányú népszerűségének. Ez pedig az, hogy egy Europai Uniós jogszabály honosításának késése miatt, Európában egyedülálló módon ezt a járművet itthon nem lehet B, vagyis autóvezetói jogosítvánnyal vezetni.

– Paradox, de van olyan ügyfelünk, aki motorjogsi híján, csak az orsztrák határtól vezeti Rykerét, viszont onnan már fél Európápát bejárta vele – autójogsival, balesetmentesen. – fogalmaz Tóth Árpád, aki szerint szintén erős érv a Ryker mellett, hogy “legdrágább”, kissé emelt hasmagasságú és földutakon is élvezetes közlekedést nyújtó “Rally” változata sem éri el a tizenötezer eurós vételárat, így a Can-Am Ryker a világ egyik legelérhetőbb árú minőségi különce díjra is jó eséllyel pályázhatna.

Tóth Árpád elmondta: – A szezont a budapesti UNIX AMTS Autómobil és Tuning Show-n kezdik, ahol fotó és szelfiversenyt hírdetnek az ott kiállított Ryker-rel hölgyeknek. Aki a legötletesebb, legnépszerűbb fotókat készíti, vagy készítteti el magáról, és ezt meg is osztja a közösségi médiában, az a Can-Am egyre népszerűbb ruha- és kiegészítőkollekciójából választhat majd magának ajándékot.

Ezt követően, április 22-én, a Föld Napján, az ötéves Ryker jelenlétében öt őshonos facsemete elültetésével üzen majd meg újra az importőr, Jet Power Hungary Kft., hogy határozottan elkötelezett a fenntarthatóság és a természet védelme mellett.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Nyáron, a Balatonon, Siófokon a Hajóállomáson, valamint hazánk egyik legnépszerűbb, és legcsodálatosabb turisztikai célállomásának számító Egerben, annak is a központjában, a Dobó téren mutatja meg magát a Can-Am Ryker. Ezeken a helyszíneken szintén arra bíztatjuk majd a hölgyeket, tinédzserektől a nagymamákig, minden korosztályt, hogy készíttessen valakivel fotót, vagy csináljon maga selfit a Rykerrel, a háttérben a Balatonnal és az Egri Várral, mi pedig a legjobb kompozíciókat ismeét Can-Am termékekkel díjazzuk majd. – meséli a kereskedelmi igazgató.

– Végül, de legkevésbé sem utolsó sorában, öt közismert magyar hölgynek szeretnének felajánlani egy-egy tesztlehetőséget, akik között immáron bizonyosan lesz női motoros szakújságíró, vízilabdázó, kézilabdázó, de tévés és tudós is.

– Az ő személyükön keresztül szeretnénk majd bemutatni a Ryker nem csak külsőleg színes, sokoldalú egyéniségét, és azt, hogy ez a zseniális kis jármű milyen jól áll mindenkinek, és mennyire segít még egyedibbé varázsolni bárkit. – fogalmaz Tóth Árpád, aki kereskedelmi szempontból nehéz évet jósol 2024-re, amelyet viszont szerinte egy újabb konjuktúra követ majd a gépjárműiparban.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük