HírekKultúraMotoros zene

Rock and Roll, ahogy a csövön kifér – megjelent a KerecseN motoros videoklipje

kerecsen az en hazambanMég augusztusban keresett meg minket a komáromi rock trió, a KerecseN, hogy forgatandó klipjükhöz keresnének motoros lányokat is. Azóta a klipp elkészült és nagyon jó lett.

Az új klip egy korábbi dal átiratára született meg hirtelen ötlettől vezérelve “Az én házamban” címmel. Mivel a banda 2/3-a motoros, adta magát, hogy motorok illetve motorosok is szerepeljenek az új videóban. A hangzást a Harmónia Rend-Band Ifjúsági Kórus teszi teljessé.

A klipforgatás kapcsán válaszolt néhány kérdésünkre az együttes éneke-gitárosa, Varga Zsolti.

– Mikor alakult a zenekar?

– Még 2004-ben. Akkor is trióként működtünk, csak teljesen más tagokkal. Az évek során aztán kipróbáltunk mindenféle formációt. Volt, amikor hatan álltunk a színpadon 2 énekes csajjal plusz még egy gitárossal. Mostanra visszatértünk a jól bevált hármasfogathoz. Viszont ahogy ez az új klip is mutatja, elkezdtünk kísérletezni vendégzenészek bevonásával, akik mindenféle autentikus hangszereken játszanak, meg ifjúsági kórus, stb. Utóbbiak sokaknak ismerősek lehetnek. Igen, ők azok, akik a P. Box, “A zöld, a bíbor és a fekete” feldolgozásával taroltak a Facebook-on. Ők a Harmónia Rend-band. Élőben egyelőre ez még nem működik, de majd alakítjuk ezt is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Hol szoktatok fellépni?

– Mivel a banda Észak-Komáromi, leginkább magyarországi klubokban, illetve a Felvidék magyarlakta területein. Klubok, fesztiválok, motoros talik, a szokásos helyek. Idén ott voltunk Abdán, tavaly pedig a Balogvölygyi Rockfesztoválon (a felvidéki Kerecsen motorosok szervezése). Legutóbb Győrben a Dongóban léptünk fel a Deák Bill Blues Band társaságában. Velük nagyon jó a kapcsolatunk, viszonylag gyakran fellépünk velük.

A következő buli Budapesten lesz a Big Bike-ban január 10-én, majd február 15-én Komáromban a Rév-ben az Aurórával húzzuk a talpalávalót. Mostanában viszonylag kevés koncertet vállalunk, mert az új albumra gyúrunk, ami kb. 2020 júliusára várható.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük