CsajokHírekMotoros divat

Airoh Aviator Ace 2 and Twist 3 motoros bukósisak terepezőknek

Az Airoh terepsisakjai az ECE 2206-os jóváhagyással rendelkező Aviator Ace 2 és Twist 3 a legnépszerűbb sisakok közé tartoznak, és az olasz gyártó 2024-es kollekciójában teljesen megújultak.

Az új sisakok technikai és funkcionális fejlesztéseket, valamint dizájn- és grafikai fejlesztéseket tartalmaznak. A szellőzőrendszerek, a belső bélések és a fejvédő technológiák mind frissítést kaptak. Az egyik legfontosabb újdonság mindkettő esetében a Bluetooth kommunikációs rendszerre való felkészültség.

Az Aviator Ace 2 mindazoknak szól, akik egy kombinált sisakot keresnek terepre és városi használatra. Kompakt és könnyű, dupla héja kompozit karbonból készült, és az Airoh ASN (AIROH Sliding Net) és AEFR (AIROH Emergency Fast Release) rendszerrel rendelkezik.

További jellemzői közé tartozik a DD Ring Retention System, a megújult szellőzőrendszer az optimális hőszabályozás érdekében, a jobb légáteresztő képességű és kényelmesebb belső bélés, a szivacsok, amelyeket most úgy terveztek, hogy a mosás és szárítás megkönnyítése érdekében ki lehessen venni az arcpárnákból.

A Twist 3 az Airoh új off-road mindenese. Teljes egészében szélcsatornában fejlesztették ki, és HRT-ből (High Resistant Thermoplastic) készült dupla héjjal, valamint fejlett és optimalizált szellőzőrendszerrel rendelkezik. Rendelkezik továbbá az Airoh ASN rendszerrel (AIROH Sliding Net), amely egy speciális 3D szövetszerkezetből áll, amely ütközés esetén csökkenti a fejre ható erőket, valamint az AEFR rendszerrel (AIROH Emergency Fast Release).

A további jellemzők közé tartozik az oldalsó ütközők és a frissített belső bélés bevezetése, amely jobb légáteresztő képességgel rendelkezik, valamint egy új csúcs, amely jobban integrálódik a külső héj kialakításába, miközben javítja az aerodinamikát.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mióta 1997-ben megalapította az Airoh-t, Antonio Locatelli (“Antonio’s Innovative Range Of Helmets”) küldetése mindig is az volt, hogy “magas minőségű sisakokat hozzon létre és gyártson, amelyek a biztonság, a dizájn és a teljesítmény szinonimái. A világ legjobb motorosainak igényeihez tervezett termékek, de minden kétkerekű rajongó kényelmét és biztonságát is szolgálják – aszfalton és terepen egyaránt”.

A 2005-ös első bajnoki cím megszerzése óta az Airoh márka 139 világbajnoki címet nyert.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük