fbpx

Gurulás egy jó ügyért

altMárcius 13-án 168 motoros nő vonult végig Daytona utcáin.

Egészen pontosan 168 nő és két kutya, ráadásul mind egy-egy Harley-Davidson nyergében vettek részt az immár 5. alkalommal megrendezett jótékonysági felvonuláson.

Céljuk évről évre az, hogy felhívják a figyelmet a muszkuláris disztrófia nevű betegségre, és pénzt gyűjtsenek az amerikai Muscular Distrophy Association (MDA) számára. Idén 36 ezer dollárral gyarapították az alapítvány számláját. Az elmúlt öt évben pedig már összesen 179 ezer dollárt sikerült összegyűjteniük.

A résztvevők közt ott volt például Cris Sommer-Simmons, Cat Hammes és Karen Davidson (a Harley motoros ruhák egyik tervezője) és Laura Klock (a bonnevillei Salt Flats egyik női csúcstartója) is.

Díszvendégként egy oldalkocsiban utazva tette meg az utat egy kislány, Abbey Umali, aki az MDA egyik nagykövete.altaltalt

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x