Hírek

Jelöltek a dicsőségek csarnokában

915413 1 largeA dél-dakotai városka, Sturgis – mely hosszú évtizedek óta a híres motor-rally helyszíne – 2001-ben, egy motormúzeummal gyarapodott  Sturgis Motorcycle Museum Hall of Fame néven.

A múzeum elsősorban a motorok történelmét hivatott bemutatni, azonban a motorok mellett helyet kapott a „Dicsőségek Csarnoka” is, melyben minden évben olyan emberek kapnak helyet, akik valamilyen módon hozzájárultak az amerikai motoros társadalom életéhez.

 

Lássuk tehát az idei jelölteket, akiket augusztus 11-én iktatnak majd be:

  1. Roger Schieman az Alapítók Díját veheti majd át. A díjat a Strugis rally történelmének megőrzéséért végzett munkájával érdemelte ki. Közreműködött a sturgisi Gypsy (motoros klub) versenyek lebonyolításában, kiváltképp a rally alatt.
  2. Ronald McKinley, aki dél-dakotai járőrként eltöltött évei alatt, majd 1991-es nyugdíjazását követően is a biztonságos motorozás szószólója volt. A mai napig a múzeum önkéntese.
  3. Nancy Davidson “a Harley-Davidson menye”, Willie G. Davidson felesége, a motorozás támogatója.
  4. Stan Simpson, az Amerikai Motorosok Egyesületének (AMA – American Motorcyclist Association) elnöke, egykoron kiváló enduro és motorkrossz versenyző.
  5. Betsy E. Lister a Massachusetts beli Medfordból, aki motoros siteokat működtet, valamint Massachusetts és New Hempshire megye „udvari motoros költője”.
  6. Mike Tomas, a Kiwi Indian motorgyár alapítója.

A tavalyi bejutók között csupán egyetlen hölgy volt. Cookie Crum már általános iskolás kora óta motorozott, majd 18 éves korától a halálfalon is bemutatta tudását. Később férjével egy Harley-Davidson kereskedést vezettek az Oregon állam beli Medfordban, és számos motorosnak segítettek – férfiaknak és nőknek egyaránt. Az ő segítségével jött létre több motoros klub és egyesület az Egyesült Államokban. halloffamesturgisnew20logolarge cookieriding

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük