fbpx
CsajokMotoros divat

Nadrágszíj gumiabroncsból

Azt, hogy motoros vagy, nem csak a bőrdzsekiddel és a bukósisakoddal kiabálhatod világgá. Vannak ennél sokkal jobb módszerek.

Azt mondják, a motorosok nagyban felelősek a globális felmelegedésért. Amellett, hogy a motorkerékpárokkal szennyezik a levegőt, a bőrruházatuk elkészítéséhez rengeteg állatot kell megölni. Ez persze mind igaz, így itt az idő, hogy mi is tegyünk valamit a környezetvédelemért!

Egy megszállott zöld, aki természetesen nem motoros, hanem kerékpáros, kitalálta, hogy újrahasznosítja az elhasználódott bringaalkatrészeket. A különböző kütyükből elsősorban szobrokat, műalkotásokat készített. Aztán jött a nagy ötlet: miért csak a fém alkatrészek felhasználásával bíbelődött eddig? A gumik sokkal gyorsabban kopnak, és sokkal nehezebb az újrahasznosításuk is.

 

Azt hiszem annak ellenére, hogy az általa megálmodott nadrágszíjak kerékpárgumiból készültek, igazán stílusos kiegészítői lehetnek a motorosok ruhatárának is. Nagyon vagány, utal az út szeretetére – és lássuk be, egy vastag motorgumiból azért sokkal nehezebb lenne nadrágszíjat csinálni. IMG 7219IMG 7222IMG 7252IMG 7248

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x