fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

A hét minden napján – TCX Street Ace Lady WP női motoros cipő teszt – VIDEÓVAL!

tcx street ace lady noi motoros cipo cimlapMárcius közepe óta hordom az új motoros cipőmet, ami tökéletes választásnak bizonyult. Nemcsak motorozáshoz biztonságos, hanem hétköznapi használatra is nagyon kényelmes.

Csak akkor döbbentem rá, hogy nincs hordható motoros cipőm, amikor lehetőség adódott rá, hogy március közepén Spanyolországban motorozhassak két barátnőmmel. Volt rá egy hónapom, hogy megtaláljam a tökéletes lábbelit, amit maximálisan ki tudok használni akár motorozáshoz, akár városnézéshez.

Ahogy már sejtheted a motoros farmeremről írt cikk alapján, a cipőválasztáskor sem a full műanyag, térdig érő csizmákat szoktam előnyben részesíteni. A farmerhez nem is illene, de amire nekem kell, arra nem tudnám használni. Motorozásra és hétköznapi jövés-menésre olyan cipőre van szükségem, ami biztonságos, tehát motorozáshoz kialakított protektorokkal van ellátva, és járni is kényelmesen lehet benne.

Szerencsére már több gyártó is foglalkozik olyan utcai motorosoknak készült kollekciók gyártásával, amiről nem a robotzsaru jut az ember eszébe. Egyre többen vannak ugyanis azok, akik hétköznap munkába járásra használják a kétkerekűjüket, és akár az üzleti viselethez kell megtalálniuk a megfelelő, motorozásra is alkalmas és biztonságos ruházatot.

Míg a motoros nők gyakran az iroda WC-jében öltöznek át, a bőrruhából kiskosztümbe, ez az opció pl. férfiak esetén ritkábban merül fel. Nem akarom felhánytorgatni, hogy sokan közülük alsógatyát is csak hetente egyszer váltanak, mint Al Bundy, de ha ez igaz, akkor hogy várjunk el tőlük naponta még legalább két extra átöltözést?

Nálam még az is szempont volt a cipőválasztásnál, hogy míg a ruhadivat igazából nem hat meg, inkább a kényelemre törekszem, a cipőimre elég háklis vagyok. Szeretem a szép, formás lábbeliket, amikben van valami, ami első látásra megfog, és feldobja az amúgy unalmas, farmer-póló típusú öltözködésemet.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x