fbpx

A Pirelli DIABLO ROSSO™ IV a legjobb sportgumiabroncs a Motorrad magazin szerint

Pirelli Diablo Rosso szupersport gumiabroncs

A Pirelli DIABLO ROSSO™ IV-et a német MOTORRAD magazin a piacon kapható legjobb szupersport abroncsnak nyilvánította, a piacon jelenleg kapható hat legjobb szupersport abroncs összehasonlító tesztje alapján.

A MOTORRAD tesztek mércének számítanak a gumiabroncs- és motorkerékpár-ágazatban, mivel nemcsak zárt pályákon, száraz körülmények között, hanem különböző aszfaltviszonyokkal rendelkező utakon, több mint 2000 kilométeres futásteljesítményt elérve is elvégzik őket.

A szupersport abroncsok összehasonlítása a német MOTORRAD jelenleg az újságárusoknál kapható 6/2022-es számában jelent meg. A német magazin szerkesztői hat különböző, a piacon kapható márka gumiabroncsait hasonlították össze a 120/70 ZR 17-es első és 190/55 ZR 17-es hátsó méretben.

Az abroncsok teljesítményét “országút”, “versenypálya”, “vizes” és “futásteljesítmény” kategóriában értékelték. A Pirelli DIABLO ROSSO™ IV egyik kategóriában sem mutatott gyengeséget, és a 400 lehetséges pontból 361 pontot ért el, amivel a teszt győztese lett, és összességében “NAGYON JÓ” minősítést kapott.

Pirelli Diablo Rosso szupersport gumiabroncs

A tesztelők következtetése:

“A DIABLO ROSSO™ IV-gyel a Pirelli minden gondot elsöpör egy szupersport használatra tervezett abroncsról, például esős napokon vagy maratoni túrákon. Mindezen jó tulajdonságok összessége teszi a teszt győztesévé”.

Különösen figyelemre méltó az eredmények közelebbi vizsgálata:

A DIABLO ROSSO™ IV a pályán a “stabilitás és a tapadás etalonjaként” szerepelt, a legjobb köridőt éri el, és ebben a kategóriában a “LEGJOBB VÁSÁR”-nak bizonyult. A tapadási szint ellenére a DIABLO ROSSO™ IV a 2000 kilométeres tesztelés után minimális kopási szintet regisztrált, és ennek következtében a “LEGJOBB VÁSÁR” minősítést kapta a futásteljesítmény kategóriában is.

A DIABLO ROSSO™ IV azon motorosok számára készült, akik szeretik a dinamikus vezetési stílust szupersport, naked vagy crossover motorokkal, akik magas szintű tapadást keresnek egy gumiabroncsban, különböző aszfalton és időjárási körülmények között, pontos visszajelzéseket és nagyszerű kezelhetőséget várnak a gumiabroncstól.

A DIABLO ROSSO™ IV a Pirelli nagyteljesítményű gumiabroncsok kínálatának része, mint egy szupersport termék, amely kiegyensúlyozott viselkedéssel rendelkezik a sportos teljesítmény, a nagy futásteljesítmény és a kiváló nedves úton való kiválóság között.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x