Hírek

12. Harley-Davidson Open Road Fest

ORF logoA Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb motoros fesztiválja, mely idén 2011. június 8-12. között kerül megrendezésre az alsóörsi Európa Kempingben.

Az elmúlt tizenegy év sikerét bizonyítja, hogy a világ számos országából érdeklődnek a Fesztivál eseményeiről, úgy Ázsiából, mint Afrikából és az amerikai kontinensről. Joggal tekinthető tehát a Balaton-party rendezvény nemzetközinek.

 

A Magyar Turizmus Zrt. a 12. Harley-Davidson Open Road Fest-et a kiemelt rendezvényeként kezeli. Ennek megfelelően arra törekedtünk, hogy a hazai zenevilág minél szélesebb palettáját vonultassuk fel és valamennyi látogatónk megtalálja a zenei ízlésének megfelelő programot.

Június 8-án szerdán 10 órakor megnyitjuk az Európa Kemping kapuit a Class FM rádió műsorvezetőivel együtt és megkezdjük az 5 napon át tartó nyári motoros és a Balaton szezonnyitó fesztiválját! Este a Pop-Rock Aréna színpadán várja a vendégeket Szilárd és A kutyavacsorája zenekar majd egy fergeteges buli.

Csütörtöktő pedig indul a nagyüzemi fesztiválozás 3 zenei helyszínen! Nagyszínpadon az Órás, Nemjuci és este 10-kor fellép a 20 éves QUIMBY. Aznap még velünk lesz a Szabadtéri Színpadon, a Pop-Rock Arénában Jurij, Esti Kornél, The Colin, valamint a Zorall, Best of, AB/CD és mások. Este retró disco a Pop-Rock Arénában, és DJ Sterbinszky a szabadtéri színpadon! Pénteken délután 4 órakor tartjuk a fesztivál hivatalos sajtótájékoztatóját, melyen részt vesznek természetesen a korábbi évekhez hasonlóan: támogatóink, az OBB és az ORFK képviselői, Dr. Schmitt Pál köztársasági elnökünk is jelezte részvételi szándékát és az Alphaville zenekar tagjai is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Pénteken tovább fokozzuk a hangulatot minden fronton, este a nagyszínpadon az ALPHAVILLE 2 órás koncertjére bulizhatunk egy hatalmasat, tinédzserkori emlékeinket idézve. De a többi színpad is számos zenei csemegét ígér, fellép a Balkán Fanatik, Láma Dalai, Chrone, Green Dye, Hollywood Rose este Dévényi Tibi bácsi cserélgeti a bakelitet, míg a másik esti buliról Cooky and M.gee gondoskodik. Szombaton sem állunk meg Magyar Atom, Doors tribute, Rómeó Vérzik, este újabb nemzetközi sztár fellépő a szabadtéri színpadon: Julia Carpenter és Chocolate Puma Dj-k míg egy másik bulin, egy régi jól ismert parti csapat a Madarak.

Napközben sem engedünk senkit unatkozni, motoros ügyességi játékokra, rendőrmotoros bemutatóra és erős ember bemutatóra invitáljuk ad. A programokat lélegzetelállító motoros és kaszkadőr bemutatók gazdagítják. Többek között ismét látható lesz a méltán népszerű Halálgömb-produkció, amely az elmúlt években már nagy sikert aratott. Gombos Attila idén is borzolja majd a közönség idegeit félelmetes motoros kaszkadőr show-jával. Délutánonként a Dumaszínház sztárjainak poénjai alapozzák a hangulatot. Vasárnap a családok napja. Egész napra gondoskodunk arról, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való szórakozást. Velünk lesz a Bóbita zenekar, Szandi egy vidám gyerekműsorral, este pedig a Zanzibár mutatja be új albumát.

Természetesen a hagyományokhoz hűen nem maradhat el a fesztivál fénypontja, a motoros felvonulás sem. A rendezvény teljes időtartama alatt, kiváltképp a szombati felvonulás idején Balatonalmádi – Tihany – Veszprém térségben jelentős forgalomkorlátozásra lehet számítani, ugyanis évről évre egyre több kétkerekű teszi meg ezt a távot konvojban.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük