fbpx

Bukósisak a harmincas évekből: Riding Pretty

pink20sideA legtöbb nő a motoron is jól szeretne kinézni. Szeretné, ha látszana rajta, hogy a gyengébbik nem képviselője, még akkor is, amikor talpig bőrben, motorkerékpáron vág neki az útnak. Ebből a vágyból születnek a virágmintás, és a rózsaszín motoros felszerelések. Egy bukósisak tervező azonban egész új dolgot talált ki.

Shelly Shroeder dizájner egyelőre kerékpáros bukósisakokat tervez nőknek. Modelljei azt a kort idézik, amikor még nem volt kötelező a fej védelme. A Riding Pretty márkanév is azt sugallja, hogy termékei a nőies megjelenést hangsúlyozzák. Különleges bukósisak-burkolatai tökéletesen illeszkednek a hétköznapi öltözékhez, némelyik kifejezetten divatos. Legújabb kollekciójával a 30-as évek hangulatát próbálja felidézni.

Már csak annyi a teendő, hogy a Shellynél látottakat próbáljuk motorkerékpáron alkalmazni. Nem is rossz ötlet a bukósisakkal egybeépített sál. Habár a hosszú sallangok a motoron lehet, hogy váratlanul viselkednének, az anyag megválasztásánál pedig ügyelni kellene az időjárás várható viszontagságaira. A nagy bukósisakgyárak azért valamit léphetnének ez ügyben…

 

Frissítés: nem lehetett túl sikeres az ötlet, ugyanis a honlap már jó ideje nem működik, és az interneten kutatva is csak lovakat dog ki a kereső.

 

Te egyébként hordanál ilyen bukósisakot a motorozáshoz? 
0
Te egyébként hordanál ilyen bukósisakot a motorozáshoz? x

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x