Hírek

Megújul a Motor Show

devils 170 kicsiA Devils MC, a Devils Motor Show rendezője nagy lépést tesz előre idén. Az épített motorok és autók szépségversenyét új néven világbajnoki selejtezőként rendezik meg idén.

Amikor a motorok módosítása, szépítése, elkezdődött, még senki nem gondolta, hogy az önkifejezés e formája komoly iparművészeti alkotások létrejöttéhez vezethet. Az építők eleinte a járművek használhatóbbá tételét célozták meg, majd folyamatosan vittek egyre több egyedi ötletet munkáikba a fényezés módosításától a komplett váz kialakításig. A későbbiekben a használhatóság egyre inkább háttérbe szorult, a motorépítés pedig az újabbnál-újabb egyedi, extrém ötletek megvalósíthatóságának bemutatásává vált.

Műszaki adatok

2006 EB Németország, 2. helyezett: Hunya-Fiák-Csík: Hawk
2006 VB USA, 4. helyezett: Radical Garage, Predator
2007 VB USA, 5. helyezett: Sapka Művek, Time Machine
2007 EB Németország, 10. helyezett: Müce Choppers, Só Bike
2007 EB Németország, közönségdíj: AMS, Snake
2007 EB Németország, 1. helyezett: Sapka Művek, Time Machine (Európa Bajnok!)
2008 EB Németország, 19. helyezett: Szakál, Pannónia

Magyarországon húsz év alatt jutottak el az éptők a szocialista motorok átalakításától a nemzetközi színvonalhoz, sőt bebizonyosodott, hogy jobbak is lehetünk annál. A hazai építőműhelyek nemzetközi színvonalon dolgoznak, komoly eredményeket érnek el a külföldi megmérettetéseken, az EB-n és a VB-n is. Ezek az eredmények ráirányították a nemzetközi figyelmet a magyar motorépítésre, őszinte meglepetést okozva a komoly pénzügyi, és tapasztalati előnnyel bíró nyugat-európai építőknek. A Magyar Motor-, és Autóépítő Bajnokság arra is lehetőséget ad, hogy a külföldi érdeklődők egy helyen láthassák a magyar járműveket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Devils Motor Show másfél évtizedes hagyományaira alapozva, idén megújult formában,  Épített Motorok és Autók Találkozója (ÉMAT) néven lesz ismét a tavasz kiemelkedő járműves rendezvénye Budapesten, a Millenáris Parkban. A kiállítás és verseny azoknak az építőknek nyújt teret, akik motorizált világunkban a járművek átformálásával szeretnének maradandó értéket alkotni. A látogatók testközelből láthatják azokat a járműveket, melyek eddig többnyire csak a fantáziájukban léteztek. 119161002317 time machine

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük