fbpx

Motor-szkóp 2010

horoszkop 320Azok, akik kedvelik az ezoterikát, biztosan élvezni fogják ezt az újdonságot. Nem átlagos horoszkóp, az alkotók kifejezetten a motor kedvelők jövőjét próbálták kiolvasni a csillagok állásából, hogy mit tartogat számukra a 2010-es év.

Kos  

kos“Sok hűhó semmiért”. Valahogy így lehetett jellemezni a Kos jegyet a tavalyi évben, de ne add fel törekvéseit a 2010-es évre. A lehetőség adott, hogy nagyobb felelősséget vállalj a dolgokért, és komolyabbá válj, mind a munkahelyi, mind a magánéletben. Gyarapodás várható vagy a családodban, vagy esetleg egy újabb motoros baráti társaságba kerülhetsz!? Maradj hű a motorozási stílusodhoz, és bízz a szervező-képességedben. A te 2010-es motor-szkóp mantrád: Motorozz lendületesen, de senkit ne hagyj hátra!

Híres Kos jegyű motoros nő: Rosie O’Donnell

 

Lapozz!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x