fbpx

Gyere az AMTS-re és nyerj egy nyaralást!

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2013 Egy hét múlva kezdődik az Auto, Motor Tuning Show a Hungexpo vásárvárosban, ahol egyszerre nyolc rendezvényt látogathatsz meg egy belépőjegy áráért.

Számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen, a Hungexpón, 2013. március 22-24. között kerül sor hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvényére, az Autó, Motor és Tuning Show-ra. Hungexpo öt csarnokában valamint udvarain, összesen 80.000 m2 kiállítási területen több, mint 1000 kiállított jármű lesz megtekinthető a következő események keretein belül:

  • Carstyling.hu Tuning Show 2013 – hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
  • Budapest Motor Fesztivál – hazánk legnagyobb motoros kiállítása
  • GYMKHANA Országos Bajnokság – Magyarország első fedett pályás versenye!
  • EMAT 2013 – Épített Motorok és Autók Találkozója
  • Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!
  • Magyarok a járműgyártás történetében – exkluzív járműtörténeti kiállítás
  • Autómárkák, importőrök kiállítása – 2013 legújabb szalonautói
  • Budapest Tattoo Expo 2013 – Magyarország legnagyobb tetováló expója

Ami minket érint, az a Budapest Motor Fesztivál – hazánk legnagyobb motoros kiállítása, Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben.

A Csajok a motoron idén ötödik alkalommal vesz rész saját standdal a kiállításon, ahol a szokásos rózsaszín környezetben találkozhattok a fórumtagokkal, és vásárolhatjátok meg a webáruházunk termékeit.

Azért is érdemes lesz ellátogatni a G Pavilon 305/B standjára, mert azok között a látogatóink között, akik a standon email címükkel regisztrálnak, kisorsolunk egy egy családi hétvégét Megyeren, és egy páros, háromnapos belépőt a Megyer Camp Fesztiválra.

A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közleked

ési alternatívát. A kiállításra elővételben is megvásárolhatod a belépőjegyed erre a linkre kattintva.megyer csamp festmegyer falu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x