HírekMotorbemutatóMotorok

Két új színben a Honda SH 350i 2022-ben

Honda SH350i robogó 2022A 2021-es átfogó megújulást követően – amikor nagyobb erőforrást és szebb idomzatot kapott – a Honda SH családjának zászlóshajója technikailag változatlan marad 2022-ben, de az új „Sporty Edition” két élénk színben lesz rendelhető.

A modell továbbra is okoskulccsal, Honda választható nyomatékszabályozóval (HSTC), LED-lámpákkal, LCD-műszeregységgel, ülés alatti USB-C-aljzattal és 35 literes, kulcs nélkül nyitható hátsó Smart túradobozzal kerül a szalonokba.

Aki látogatást tesz Európa nagyvárosaiba, folyton ugyanazzal a két betűvel találkozhat a szembejövő robogókon: SH. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen az elmúlt 37 évben több mint egymillió Honda SH talált gazdára a kontinensen, és mind azt hirdette, hogy a japán vállalat szinte önálló márkát alkotó motorjai egyet jelentenek a megbízhatósággal, valamint a kiváló minőséggel.

A Honda nagykerekű (16”) robogója kompakt méretével, sík padlójával, lépcsőzetes kialakításával magában hordozta az SH stílusjegyeit, de a hihetetlenül erős, mégis barátságos erőforrásával egy magasabb szintre lépett: az SH300 tökéletesen alkalmassá vált mind a városi, mind az országúti használatra.

Nem mellesleg ez volt az első Honda motorkerékpár, amelynek károsanyag-kibocsátási értékei már 2015-ben megfeleltek az Euro4-es normáknak, ráadásul a csekélyebb károsanyag-kibocsátás dacára nőtt az erőforrás forgatónyomatéka, míg üzemanyag-fogyasztása csökkent. Emellett megjelenése is modernebbé, karakteresebbé vált ’15-ben, továbbá átalakították a vázat, hogy több holmi férjen el a nyereg alatti csomagtartóban és még kezesebbé váljon a könnyed irányíthatóságáról híres modell.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2019-ben újabb hasznos felszerelésekkel gazdagodott az SH, tudniillik ekkortól Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) segített megőrizni a hajtott kerék tapadását és a túradoboz nyitása-zárása is pofonegyszerűvé vált az okoskulcsnak (Smart Key) köszönhetően.

Tavaly folytatódott a történet, hiszen megjelent az SH350i nagyobb, erősebb, nyomatékosabb hajtóművel és még stílusosabb külsővel folytatta pályafutását, hogy továbbra is tökéletes, sokoldalú mindenesként tekintsenek a motorosok az SH-ra.

2022-ben pedig két új „Sporty Edition” verzióval örvendeztették meg a tervezők az SH szerelmeseit.

Hét teljesen megújult motorkerékpár érkezik a Honda 2021-es kínálatában – VIDEÓVAL!

A csökkentett belső súrlódású, természetesen EURO5 kompatibilis (eSP+) erőforrásának köszönhetően az SH350i csúcsteljesítménye 28,8 LE (21,5 kW) és a teljes fordulatszám-tartományban nőtt az elérhető forgatónyomaték ezáltal biztosítva végig erős gyorsulást.

A tavaly teljesen megújult modell is a praktikus, kompakt felépítésű és könnyen irányítható robogó maradt, amivel pont olyan könnyű átvágni a dugókon, mint leparkolni a zsúfolt belvárosi utcákban. Az ülés alatti szivargyújtóaljzat helyén sokoldalúbb, a mai elvárásoknak jobban megfelelő USB-C-aljzatot találunk és a korábbi műszeregységet LCD-re cserélték.

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük