fbpx
MotorbemutatóMotorok

Hét teljesen megújult motorkerékpár érkezik a Honda 2021-es kínálatában – VIDEÓVAL!

Honda 2021-es új motor bemutatóA járvány okozta szigorítások miatt sajnos a Honda sem tudta bemutatni az új modelljeit az EICMA-n, így egy virtuális bemutató keretében, járhatják körbe az érdeklődők az újdonságokat.

Tom Gardner (HME Senior Vice President) prezentálta a 2021-es Honda modelleket a tisztelt publikumnak online.  Elöljáróban annyit elmondhatunk, hogy hét közismert Honda esett át alapos modellfrissítésen a márka ingázó-, kaland- és csupaszmotorjai közül, illetve ebből egy vadonatúj néven szerepel a 2021-es felhozatalban.

Emellett további 11 típust fésültek át kisebb mértékben, hogy vásárlók még szélesebb tömegének kínáljanak – azok korától, rutinjától és vezetési stílusától függően – tökéletes motorokat.

Továbbfejlesztett ingázómotorok

A Honda kínálatában nagy számban találhatóak felhasználóbarát, gazdaságosan fenntartható, fejlett műszaki alapokra épülő robogók, csakúgy, mint hasonló tulajdonságokkal büszkélkedő ingázómotorok. Megannyi ikon tűnik fel a 2021-es modellválasztékban, élen a rendkívül népszerű SH család tagjaival, a sportos, egyben kifejezetten stílusos Forza 125-tel és 300-zal, a mókafaktorban verhetetlen MSX125 Grommal, a hihetetlenül takarékos CB125F-fel és az örök kedvenc PCX125-tel.

Íme, a ma bejelentett, továbbfejlesztett modellek.

SH350i

Vadonatúj, 350 köbcentis, eSP+ erőforrással felszerelt SH350i váltja a korábbi SH300i-t a modellcsalád élén. A nagyobb hengerűrtartalom, valamint az átdolgozott szívó- és kipufogócsatorna eredményeként javult az SH üzemanyag-ellátása, hűtése és gyorsulása, míg teljesítménye új etalon a kategóriában.

Az új SH350i még praktikusabb, egyben biztonságosabb elődeinél, köszönhetően a megújult idomzatnak és LCD-műszeregységnek, valamint az Automatikus Vészvillogónak, az USB-csatlakozónak, a kulcs nélküli indításnak (Honda Smart Key) és a kipörgésgátlónak (HSTC).

A bemutatónak még nincs vége, Lapozz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x