fbpx

Két új színben a Honda SH 350i 2022-ben

Váz és felfüggesztés

  • Könnyű, alul elvezetett, acélváz
  • 35 mm-es csúszószár-átmérőjű teleszkóppár és kettős hátsó rugóstag
  • 16”-os első és hátsó kerék a kiváló útfekvés jegyében

Az SH jól bevált vázszerkezete rendkívül agilissá, egyben stabillá teszi a robogót, legyen szó bármilyen közlekedési helyzetről. A 2021-es újratervezés során a felülvizsgált csőátmérők, falvastagságok és az alsó keret alkatrészeinek anyagai javították a nagy sebességű stabilitást és kényelmet, miközben valójában 1 kg-ot takarítottak meg a keret súlyában.

Az úthibák kiegyenlítését a 35 mm-es teleszkópokból összeállított első villára és kétoldali hátsó rugóstagra bízták a márka technikusai, és Oleo himbarendszert alkalmaztak, hogy hatékonyabb legyen a csillapítás, valamint precíz visszajelzések segítsék a vezetőt.

A modell nedves tömege 174 kg, villaszöge 27,5˚, utánfutása 99 mm, tengelytávja pedig 1452 mm. Mindezt 90˚-os kormányelfordulási tartomány koronázza meg, és a tapadás is elsőrangú, köszönhetően a 110/70 R16, illetve 130/70 R16 méretű abroncsoknak, no meg a kétcsatornás ABS-szel kiegészített, 256 mm-es első-hátsó tárcsákból álló fékrendszernek.

Kiegészítők

Az Eredeti Honda Kiegészítők között számos tételt találni, mellyel fokozható az SH350i szépsége, hatékonysága és kényelme. Ilyen például a:

  • Légterelő plexi és kézvédő
  • Fűthető markolatok
  • Lábtakaró

A Honda SH350i 2022 Műszaki adatokért lapozz a következő oldalra!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x