fbpx

Megérkeztek az első Motron motorkerékpár modellek Magyarországra

Motron MotorcyclesIdén februárban mutatkozott be a több évtizedes múltra visszatekintő Ausztriai KSR Group új, európai motorkerékpár-márkája a Motron Motorcycles. A kedvező árú, kiváló minőségű, tetszetős formatervű modellekkel az AM, A1 és A2 jogosítványkategóriával rendelkező sofőröket igyekszik magához csábítani az új márka.

A Motron emblémája egy fekete alapon álló, sárga M betű, s ez a szimbólum a különféle típusok formatervében is megjelenik. Haladva a korral, a kezdeti, 12 motorból álló választékban nemcsak belső égésű erőforrással hajtott járművek bukkannak fel, hanem tisztán elektromos üzeműek is. Utóbbiak között robogók és hagyományos motorkerékpárok egyaránt fellelhetőek.

Az első hazai Motron-szállítmányban többek között az X-Nord névre hallgató túragépek is megtalálhatóak. Ezek kétféle változatban elérhetőek Magyarországon 125 köbcentis erőforrással. A gyári bukókeret és a nagy terhelhetőségű csomagtartó mindkét kivitelnél alapfelszereltség, a Touring kiadáshoz pedig két oldaldoboz és egy top case is jár.

E kiegészítőknek köszönhetően hosszabb túrára elengedő felszerelést is magával vihet a motoros anélkül, hogy hátizsákot kellene felvennie. Az X-Nord nagy előnye, hogy már 16 éves kortól, A1-es vezetői engedéllyel használható. Ennek okán tökéletesen alkalmas arra, hogy megszerettesse a fiatalokkal a motoros kalandozást.

Jó hír a nagyobb motoros jogosítvánnyal rendelkezők számára, hogy a Motron X-Nord hamarosan 400-as motorral is elérhető lesz idehaza.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x