CsajokKiemeltMotoros divat

Vemar Breeze Camo: menő bukósisak nem csak kislányoknak

Vemar Breeze Camo rózsaszín motoros bukósiakSok motoros csaj panaszkodik arra, hogy nehezen talál kis méretű motoros bukósisakot magára. Nekem sem volt egyszerű, de végül meglett a kislányom szerelem sisakja a kissé rózsaszín Vemar Breeze Camo képében.

Miután kisebbik utódom idén tölti a 7. évét és a génjeinek hála a korához képest meglehetősen magas, így már a lába is leér a motor lábtartójára. Nem tudtunk több kifogást találni, hogy miért nem motorozhat velünk, ezért kellett neki egy saját, igazi, de persze “menő” bukósisak.

Hosszas internetes keresgélés után találtam rá a Vemar Breeze Camo sisakjára az Insportline webáruházban. Előtte gyereksisakokat nézegettem… amikor rájöttem, hogy ugyanaz az 52-54-es méret létezik felnőtt méretezésben is, kitágult a világ.

Vásárolj az Insportline webáruházban CSAJOKAMOTORON kuponkóddal bármilyen W-Tec márkájú terméket és 12% kedvezményben részesülsz 2022 december 31-ig.

Persze a felnőtt sisak ebben a méretben ritka, mint a fehér holló, és ha van is, akkor az is inkább full face változatban. Mivel nálunk a családban a jet sisak dívik – a férjemnek, a fiamnak és nekem is az van – neki is olyan kellett.


Tudom, erre azt mondják, hogy inkább robogóra való, és sokan úgy vélekednek, hogy a gyerekem feje nem ér nekem annyit, hogy “rendes” sisakot húzzak rá… nem kell mindenben egyetértenünk, legyen elég annyi, hogy a motorozás nekünk nem egyenlő a csukott bukósisakkal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Nincs még vége, lapozz!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük