Hírek

Két keréken száz veszélyben – kerekasztal beszélgetés

becman 58A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a motoros kaszkadőrt, Becmant kérte fel vendégnek egy kerekasztal beszélgetésre.

A Borsod megye útjain közlekedő motorosok és a rendőrség közötti összhangot próbálják így megteremteni a rendezvény szervezői, segítő kezet nyújtva nekünk, két keréken közlekedőknek.

A megyei rendőrség szívügyének tekinti a motoros közlekedés biztonságosabbá tételét, ezért szervezik meg ezt a beszélgetést, ahol feltehetünk nekik kérdéseket, elmondhatjuk esetleges félelmeinket, problémáinkat, megvitathatjuk a motorozással kapcsolatos mindennapos dolgainkat. Azért is úttörő jellegű lehet ez a találkozó, mert ők most meg akarnak hallgatni minket, így felhívhatjuk figyelmüket olyan dolgokra, amit az utca rendőrével eddig nem tudtunk vagy nemmertünk megbeszélni.

Becman minél több motoros érdeklődőre számít, akik szeretnék képviselni a motorosok érdekeit. Ő személy szerint nagyon örülne, a motoros hölgyeknek is, hiszen segítségükkel kicsit más nézőpontból is megközelíthetnék a felmerülő kérdéseket. Becman mindenképp motorral érkezik, és szeretné,haminél többen hasonlóan tennének.

A rendezvény ideje: 2010. május 06. 14.00 óra

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Helyszín: Megyei Rendőr-főkapitányság II. objektum II. emeleti tanácsterme (Miskolc, Szeles u. 73.)

A rendezvényen részt vesznek: dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei főkapitány, Farkas József r. ezredes, rendészeti igazgató, B.-A.-Z. MBB elnöke,  Nagy Béla „BECMAN” motoros kaszkadőr, streetfighter.

Aki részt kíván venni, jelezze vissza Becmannak, hogy a létszám alapján előre tervezhessenek.becman 55becman 57becman 59becman 60

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük