EseményekMotoros túra

Csigatúra 2010. 09. 25-26. Mezőberény

csigatura 2010 09 130

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kipattant ötlet, hogy mi, kicsik, látogassuk meg Ildiéket Mezőberényben.

Bátraké a szerencse alapon és mivel a kis teljesítményű motorok vagy a rutintalanság miatt, minden nagyobb túrából kimaradunk, úgy döntöttünk, szervezünk magunknak egy Csigatúrát. A három grácia (Brigó, Löksi és Én) Csigatúráját.

Pár nap alatt, akkora lett az érdeklődés és annyian jelentkeztek kísérőnek (mert ugye nem lehetünk ennyire őrültek, hogy minden rutin nélkül, hármasban nekivágunk 220 km-nek), hogy saját fórumot indítottunk a Csigatúrának.

A jelentkezők számából hamar kiderült, hogy ennyi őrölt motoros Ildiéknél nem fog elférni, így a helyi panziót, kollégiumot megszállva lefoglaltuk a szobákat!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ildiék bevállalták, hogy két fogásos ebéddel várnak minket, biztonságban elhelyezhetjük a motorokat náluk és mehet a dínom-dánom reggelig! Még a szervezés javában folyt, mikor elkezdtek érkezni a különböző felajánlások, sütemény és pálinka fronton és ekkor jött az első kérdés: – Hogyan is fogjuk levinni??? – Mert ugye a pakolási lehetőségek elég szűkösek, de előkerültek a dobozok, táskák és minden finomságnak megvolt a helye az indulás előtt egy héttel.

Majdnem 1200 kép a buliról a galériában!

csigatura 2010 09 28

Elkezdtük szervezni a találkozási pontokat, hogy mikor, hol és kik csatlakoznak a menethez, kik lesznek azok, akik nem fogják bírni ezt az aszfalt szaggató tempót. Legyártottuk a Csigatúra pólóit is, és átmeneti gazdikhoz kerültek a motorokra felszerelendő plüss csigák.

Összességében véve egy sima gurulásból 3 hét alatt egy Csamos túrát sikerült olyan módon összeszervezni, hogy mi is meglepődtünk, hogy ez lett belőle!

 

Lapozz a folytatáshoz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük