HírekMotor felszerelésMotorbemutatóMotorok

Itt a legjobb, hosszú távú kalandmotor a Yamahától: Ténéré 700 World Raid

Yamaha Ténéré 700 World Raid 2022

MyGarage alkalmazás

A Yamaha MyGarage alkalmazásban gyorsan és egyszerűen, otthonról, okostelefonon vagy laptopon is összeállítható és eredeti tartozékokkal felszerelhető a Ténéré 700 World Raid virtuális változata. Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiegészítők hozzáadásával illetve eltávolításával mindenki összeállítsa a neki legjobban tetsző gépet, a kész eredmény pedig 3D-ben, minden irányból megtekinthető.

A MyGarage alkalmazással pontosan kiválasztható, hogy melyik tartozékra van szükség, és látható, hogy az miként mutat a motoron. A végleges összeállítást a leendő vásárló e-mailben továbbíthatja a kiválasztott Yamaha-kereskedésnek, ahol a kiválasztott, eredeti tartozékokat felszerelik az új Ténéré 700 World Raidre.

A Yamaha eredeti tartozékokkal, ruházati cikkekkel, és a MyGarage alkalmazással kapcsolatos, teljes körű tájékoztatás a www.yamaha-motor.eu oldalon található.

Ez meg milyen motor? A motorkerékpár stílusokról részletesen

MyRide

A Yamaha ingyenes MyRide alkalmazása a Ténéré 700 World Raid motorosainak biztosítja, hogy minden motorozás még több élvezetet és információt adjon, legyen szó akár egynapos kirándulásról vagy világ körüli kalandról. Az iOS- és Android-eszközökön is elérhető alkalmazás minden utat nyomon követ és tárol, valamint lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megírja saját történetét, és az utazásokhoz képeket adjon hozzá, amelyeket megoszthat a közösségi médián.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kizárólag a Ténéré 700 World Raid motorkerékpárra jellemző, hogy a motor CCU-ja a MyRide rendszerrel együttműködve lehetővé teszi a csatlakozást, és az 5 hüvelykes színes TFT kijelzőn megjeleníti az SMS-eket és a bejövő hívásokra vonatkozó figyelmeztetéseket, valamint a mobil akkumulátorának állapotát.

A MyRide alkalmazással a motoros rögzítheti és később átnézheti a Ténéré 700 World Raid nyergében megtett utak érdekes menetstatisztikáit, többek közt a teljes távolságot, a szintemelkedést, a csúcssebességet, az átlagsebességet, a gyorsulást és a dőlésszöget, illetve összehasonlíthatja adatait másokéival. A rendszertől kérhető figyelmeztetés bármilyen technikai problémára, és a motor akár jelentheti is azokat egy Yamaha-márkakereskedőnek vagy egy adott kapcsolattartónak.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük