fbpx

A Royal Enfield Scram 411 várhatóan márciusban érkezik a kereskedésekbe

Royal Enfield Himalayan 2022

A Royal Enfield készen áll arra, hogy hamarosan bemutassa Indiában a Himalayan- Royal Enfield Scram 411 alapjaira épülő új motorkerékpárját. A Scram 411 a Royal Enfield Himalayan utcai változata, egy Scrambler lesz.

Stílusát tekintve az új Royal Enfield Scram 411 valószínűleg együléses lesz, valamint testszínű öntött fém fényszóróháztetővel, sebességmérővel és tripper navigációs funkcióval. A Scram 411 fényszórója kerek, míg az oldalsó irányjelzők felfrissített dizájnt kapnak. A márka neve az üzemanyagtartályon elhelyezett jelvénytáblán van jelen.

A Royal Enfield kerekei elöl 19, hátul 17 colosak lesznek. A kerekek küllősek, elöl teleszkópos felfüggesztéssel, míg hátul mono lengéscsillapítós felfüggesztéssel rendelkezik. A motorkerékpár várhatóan a piros-fehér, valamint a piros-fekete színekben érkezik majd.

A Royal Enfield Scram motorja ugyanaz lesz, mint a Himalayané. Azok számára, akik nem ismerik a Himalayan motorját, az egy 411 köbcentiméteres, egyhengeres motorral van felszerelve, amely 24,3 lóerős maximális teljesítményt és 32 Nm csúcsnyomatékot produkál. A 411 köbcentiméteres motorhoz egy 5 sebességes sebességváltó társul. A motor hangolása azonban a scrambler tüzes igényeihez igazodik majd.

A Royal Enfield Scream 411 a Honda CB350RS, a Husqvarna Svartpilen 250 és a Yezdi Scrambler ellenfele lesz Indiában.

 

Forrás, Fotó: Twitter/ NatGeoTravellerIndia

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x