fbpx
Hírek

Együtt a mellrák ellen

12 45Öt motorépítő nő közös munkáját árverezik el egy jó ügy érdekében.

Augusztus 20-án, a Fat Fest 2006 elnevezésű rendezvényen az amerikai Illinois állam Gurnee nevű városában kerül sor először arra, hogy öt nő együtt épít egy motorkerékpárt egy nap alatt. Az öt részvevő: Athena Ransom “Chickie”, motorépítő, a Vagabond Choppers tulajdonosa; Shorty, motorépítő, a Shorty Inc. tulajdonosa; Sarah Lyon motorszerelő és fotográfus; JoAnn Bortles fényező, a Crazy Horse Painting tulajdonosa; Katie Putman, aki Motorcycle Mechanics Institute-nál (MMI – Motorkerékpár Szerelő Intézet) végezte tanulmányait, és jelenleg a Mitch Bergeron Customs cég alkalmazottja; valamint egy jelenlegi MMI hallgató, Jayme Gray Kaliforniából.

A motorkiállítással, élő koncertekkel és árusokkal fűszerezett motoros találkozón elkészülő motorkerékpár az év hátralévő részében rendezvényről-rendezvényre vándorol majd. Az építés folyamatáról videofelvétel is készül, amit minden alkalommal levetítenek az érdeklődőknek. A jótékonysági árverésre a következő év tavaszán, a 2007-es Daytona Bikeweeken kerül sor.

961962963

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x