HírekKultúraMotoros film

A “CUSTOM VISIONS” a Motor Bike Expo által készített új sorozat, ami a motorépítés szerelmeseinek szól

Egy új Motor Bike Expo projekt az olasz custom szcénára irányítja a reflektorfényt és a kamerákat. A hét epizódból álló sorozat hét motorépítő kiválóságról szól, akik a veronai nemzetközi színpadon mutatták be egyedi motorjaikat. Az építők elmesélik történeteiket, felfedve a Veronában bemutatott különlegességek anekdotáit és titkait.

Custom Visions PDF MotocicletteEbben a formátumban maguk a motorépítők azok, akik elmesélik történeteiket és elmagyarázzák “vízióikat” a rajongóknak. A kamerák mind róluk és a motorkerékpárjaikról szólnak. Egy rendkívül intim történet, amely segít a nézőknek megérteni, hogyan tervezik és építik ezeket az egyedi darabokat, amelyek a közvetlen beszámolóknak köszönhetően még hihetetlenebbé válnak, különösen azáltal, hogy a technikai szempontokat körülvevő anekdoták és kulisszák mögötti történetek feltárására képesek.

“A motorkerékpárok a sztárok, de a főszereplők és a látnokok az építők. Szerettük volna, ha ők mesélnek róluk, és szerettük volna megosztani érzelmeiket a nagyközönséggel, olyan formátumot létrehozva, ahol az egyetlen főszereplő a motorépítő.” – kommentálja Paola Somma.

Custom Visions PDF Motociclette

“Egy motorkerékpárt meg lehet nézni és meg lehet csodálni, de ahhoz, hogy teljesen megértsük, el kell magyarázni, és ki tudná ezt jobban megtenni, mint azok, akik tervezték és építették?” – Francesco Agnoletto, a Motor Bike Expo társalapítója.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az alapötlet az olasz kézművesség kiemelése, amely a customizáció területén még a tengerentúlon is kiemelkedő szerepet tudott magának kivívni, ahol a custom kultúra született. Az MBE továbbra is népszerűsíti és támogatja ezt a “Made in Italy” örökséget, mivel ez egy szenvedélyes és magas színvonalú ágazatot foglal magában, köszönhetően e hihetetlen művészek kemény és aprólékos munkájának.

Custom Visions PDF Motociclette

A hét epizód főszereplői a következők:

  • EP01 // Rendellenes ciklusok
  • EP02 // Disznóláb klán
  • EP03 // Nikobikes
  • EP04 // Boccin Custom Cycles
  • EP05 // PDF Motorkerékpárok
  • EP06 // Galéria motorkerékpárok
  • EP07 // Ace Special Bike

Az epizódokat a Motor Bike Expo hivatalos YouTube-csatornáján nézheted meg.

A most bemutatott epizódban a PDF Motorcycles bemutatja azt az 1951-es Vincent motorkerékpárt, amelyet Svédországban találtak meg. Egy 70 éves szerelővel együttműködve a Fekete Árnyék fantázianevűmotor új életet és új formákat kapott a korábbi siralmas esélyeinek ellenére.

A PDF kihívását minden előrejelzéssel szemben megnyerte, és amit a videóban láthattok, az egy durva, briliáns és lenyűgöző showbike.

A formátumot a Nest Collective és a Motor Bike Expo készíti, és egy hosszú új tartalomsorozat első kiadványának ígérkezik. A forgatás a Veronafiere-ben zajlott a legutóbbi MBE alatt, és most a sorozat készen áll arra, hogy bemutassák a nagyközönségnek.

“Ma a különböző médiumokkal való kommunikáció a kiállítás szükséges kiegészítője. Az MBE mindig is a kommunikációt tartotta egyik nyerő fegyverének, és örülünk, hogy a szakmai és munkahelyi szempontokon túl ezeket a művészeket, akik egyben barátaink is, kiemelhetjük. Ők a Motor Bike Expo lelke, és a legújabb munkáiknak szentelt sorozat a megfelelő módja annak, hogy megköszönjük nekik, hogy mindig is hittek a rendezvényünkben, amely nemzetközi színpadként szolgál az egész világnak” Federico Agnoletto, az MBE kommunikációs vezetője.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük