Hírek

Egyedi Yamaha SR400-as készül az EICMA-ra

yamaha sr400 overveiwA dán Wrenchmonkees és a német KEDO cég közösen épít Yamaha SR400-ast a milánói EICMA kiállításra.

 

 

Idén ünnepli 35. születésnapját a Yamaha SR400 a japán piacon. 

Az évforduló tiszteletére, és az SR400 által a motorátépítés történelmében elfoglalt egyedülálló helyének megünneplésére, a Yamaha újra felkérte a dán Wrenchmonkees céget, hogy építsen egy igazán kiemelkedő, egyedi motort, melyet november 5-én, a milánói EICMA motorkiállításon szeretne bemutatni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azok után, hogy a korábban épített Yard Built XJR1300 motorral olyan magasra tették a lécet, a Wrenchmonkees összefogott a spéci alkatrészeket gyártó német KEDO céggel, hogy az egyedi építések határait minden eddiginél kijjebb tolják, egy megismételhetetlen SR400-as motorral.

A közös Yard Built SR400 nem csak a Yamaha specialisták számára lesz új mérce, de az is biztos, hogy inspirálóan hat majd megszámlálhatatlan motoros számára, akik egyedivé szeretnék tenni motorjaikat.

Az együttműködés folytatódni fog a Yamaha ‘Yard Built’ koncepciójában is, mivel az építők várhatóan utólagos „csomagot” fognak létrehozni Yamaha tulajdonosoknak, hogy lehetővé tegyék számukra azon elemek/alkatrészek felhasználását, melyek inspirálták őket.

Az SR400 által már létrehozott építési kultúra nagy keresletet fog generálni azon tulajdonosok köréből, akik szeretnék egyéniségüket motorjaikkal is kifejezésre juttatni, és ehhez ezt az ikonikus Yamaha motort használnák, mint kiindulási pont.

Várjuk az összefogásból született eredményt az EICMA-N! Addig is, a fotómontázson láthatunk néhány példát csodás, a Wrenchmonkees által épített Yamaha motorról.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük