fbpx

Csibi

42 éves vagyok, három „gyerek” büszke anyukája. A nagyobbik lányom már 20 éves, az egyetemi padokat koptatja 2 éve, a kicsi (17 éves) meg az idegeimet. Nagy szerencse, hogy van, különben nem tudnám, hogy mit jelent a kamaszkor. Harmadikra már sikerült a FIÚ is, ő most 12.

A hétköznapokon egy irodában dolgozom, várom a hétvégét, amikor a férjemmel nyeregbe pattanunk. 21 éve vagyunk házasok, szóval egy örökkévalóság óta.

Nem mondhatnám, hogy mindig is motorozni vágytunk, az igazság az, hogy inkább elleneztük, mondván veszélyes. Persze közben mindig megcsodáltuk a vasakat. 3 éve jött az ötlet: nem veszünk egyet? Először a párom rakta le a jogsit, és megvettük A MOTORT, egy Yamaha Dtag Start.

 

A gyerekek semmit nem tudtak se a jogsiról, se a motorról, csak kigurultunk vele a garázsból. Hát azokat az arcokat nem fogom elfelejteni. Meg az anyukámét. Nem az eszünket dicsérte.

Egy ideig csak utas voltam, aztán jött a „nekem is kell, én is akarok”, úgyhogy tavaly nyáron letettem a jogsit én is. Ismét sikerült a mamát sokkolni, de már csak legyintett.

Már mikor beiratkoztam a tanfolyamra vettem egy 125-ös Suzuki Maraudert. Sose fogom elfelejteni az első utamat, délben megkaptam az ideiglenes jogsimat, este már Salgótarjánban voltam egy találkozón, végre saját mocival. Pár hónapig tanulgattam, gyakoroltam rajta, csak hát kicsi lett. Maradtam a Suzukinál, most egy Desperado boldog tulajdonosa vagyok.

Csibi profiljaDe a legszebb az egészben, apa olyan, de olyan büszke rám. Imádja a motoros csibéjét, azt leszámítva, hogy most már nem őt nézik meg a pirosnál. Szóval most együtt motorozgatunk, motoros találkozókra megyünk, mondhatnám végre élünk! Egy biztos, hogy mikor átteszem a lábam a nyereg felett, tudom, hogy megtaláltam azt, amit mindig is akartam.

Puszi nektek!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x