Hírek

Donald Trump motoros tweetje megint betalált

donald j trump a motorosokrolTávol álljon a politika a Csajok a motoron oldaltól – pláne az amerikai – de azt, hogy az amerikai elnök a motorosokkal viccelődik, nem hagyhatjuk szó nélkül.

Még februárban posztolta az amerikai elnök a Twitteren ezt a rövid kis videót, amelyben egy klasszikus motoros figura kerül összetűzésbe egy elektromos BMW-t vezető idősebb férfivel. A szitu gondolom nem ismeretlen egyikőnknek sem: a papa figyelmetlenül vezet és beszédeleg a motoros sávjába, így majdnem balesetbe sodorja a motorost.

A biker elkezdi szidni az öreget, aki a csukott ablak mögül próbál bocsánatot kérni és mondogatja, hogy “Bocs, nem vettem észre”, de persze a motorost ez nem hatja meg, továbbra is elárasztja az öreget a szidalmaival. Csak akkor enyhül meg, amikor a papa felveszi a Make America Great Again (Tegyük Amerikát Ismét Naggyá) feliratú, piros baseball sapkáját. A szlogent Trump a 2016-os kampányában használta – sikerrel.

A rövid kis epizódot Donald J. Trump Twitter profilján azzal a szöveggel posztolta, hogy “A kemény fiúk az elnökért”. (Tudtad, hogy a J. a Jokes szót helyettesíti? Vagyis az elnökúr ezen a profilon vicceskedik.) A részlet egy TV Showból szármatik, a teljes film arról szól, hogy milyen praktikusan használható a MAGA (Make America Great Again) sapka arra is, ha szeretnéd magad távol tartani másoktól.

Trump nem véletlenül foglalkozik a motorosokkal, hiszen azt, hogy a motorosok is szimpatizálnak a Republikánus párti elnökkel, az is jól bizonyítja, hogy az Orange County Choppers tulajdonosa, idősebb Paul Teutul pár éve egy 24 karátos arannyal befuttatott choppert épített az elnök számára. a másik híres motorépítő, Jesse James pedig egy egyedi Colt 1911 pisztolyt készített az elnök nevével díszítve.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük