Hírek

Nem csak motorokat varázsol egyedivé – Jesse James, és a Trump pisztoly

trump pisztoly01Biztosan hallottál már Jesse Jamesről, aki a legelképesztőbb dolgokat műveli motorokkal és autókkal egyaránt. Persze, nem ragad le a járműveknél, így mindig újabb, és újabb területekre téved, így élve ki véget nem érő kreativitását.

 

Az eredetileg motorépítő és reality sztár Jesse most nem a Motorcycle Mania, vagy a Monster Garage kapcsán került reflektorfénybe, hanem egyik vállalkozása, a Jesse James Firearms Unlimited neve alatt készülő egyedi átalakítású maroklőfegyverek miatt.

A legújabb agyszüleménye egy 45-ös kaliberű pisztoly, melyet Amerika 45. elnökének, Donald Trumpnak készített. Az egyedi darab a Grand Master X nevet kapta. A fegyver eléggé hivalkodó megjelenésű, mely a gravírozott, bonyolult és tekervényes minták mellett 24 karátos aranybevonatokkal is fel lett cicomázva.

A Colt 1911 alapokra épülő Trump pisztoly egyik oldalán az elnök neve, míg másik oldalán az „Egyesült Államok 45. elnöke” felirat díszeleg.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Jesse James még nem döntött arról, hogy eladja-e Trumpnak a névre szóló alkotást, vagy csak simán neki ajándékozza. Kíváncsian várjuk, végül hogy jut az elnök birtokába a csicsás 45-ös.

trump pisztoly02trump pisztoly02

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük