fbpx

Nita Strauss, Alice Cooper szexi gitárosa

nita strauss alice cooperNos, a szőke hölgy Alice Cooper gitárosa és tavaly előtt Budapesten járt, igazi gitár virtuóz. És mellesleg nem egy magyar zenész csajtól hallottam már, hogy a példaképének tartja. Ezért, érdemes megismerned!

Alice Cooper csapatát erősíti Nita, aki egy szintén szőke gitáros lányt, Orianthi-t követte, aki már a Bon Jovi volt gitárosával, Richie Samborával zenél évek óta. Alice színpadi produkciói egyébként is mozgalmas remekművek, de egy tetovált, szép gitáros csaj mindig bármilyen bandát erősít.

Nita, a Strauss név ellenére, nem Németországban született, hanem Los Angelesben, mégpedig 1986. december 7-én. Nita természetesen, már fiatalon elkezdett különböző bandákban játszani: ilyen volt a női Iron Maidens tribute banda, az LA Kiss, a Jermaine Jackson és így tovább. Majd jött az ajánlat Alice Cooper-től és azóta sikeresen a csapat tagja Nita.

Budapest. Igen, a gitáros 2016-ban fővárosunkban járt a RaM Colosseum területén lévő Rockmúzeumban, ahol bemutatót tartott és a persze lehetett autogramot kérni tőle és beszélgetni vele.

Nita tehát, tényleg példakép lehet a zenélni, gitározni vágyó fiatal lányoknak, hiszen tehetséges, és az álmait éli.

Forrás: Wikipedia
Fotó: TeamRock

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x