CsajokHírekMotorokMotoros divatMotorozás

Mit adjunk a motoros csemetéknek ajándékba karácsonyra?

karacsony ajandek gyerek1Persze, tudom én, hogy a gyerekek a szüleiket utánozzák, tehát annyira nem kell őket rávezetni a motoros dolgokra, mert ha anya, apa motoros, várhatóan a gyerek is imádni fogja… És az is igaz, hogy nehéz már újdonságot találni, de azért mégis, itt van pár tipp, amit nem tudtam megállni, hogy ne mutassak meg.

A V2-es motorblokk szerelését valószínűleg imádni fogja a kisfiú, de igazából az ilyen vénával rendelkező kislány is. Lehet, hogy éppen most derül ki, hogy motorépítő tehetség lesz a leányzó… Tehát, a játék motorblokkot akár apa-anya nagy motorja mellé kiviheti a gyerek a garázsba és szerintem órákig ellesz vele.

A kis pulcsit pedig, egyértelmű mi ihlette, hiszen a készítőnek biztosan a Sons of Anarchy című motoros sorozat nézése közben pattant ki a fejéből az ötlet. Tehát, akik rajongói a filmes alkotásnak, bátran vehetnek ilyen ajándékot csemetéjüknek karácsonyra!

A facebook csoportunkban van néhány tapasztalt és újdonsült anyuka is, ők találták ezt a jópofa hintamotort és a hintarobogót is, ami inkább a 3 év alattiaknak lehet jó szórakozás, és még a karácsonyfa alatt is jól mutat.

motoros csaj leszek

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha már itt tartunk, akkor ne menjünk el szó nélkül a webáruházunk kínálata mellett sem, hiszen a legkisebbeknek és a kicsit nagyobbacskáknak is találsz motoros ajándéknak való partedlit, baba bodyt vagy motoros pólót.

Fotók: facebook

 

 

[wpdiscuz-feedback id=”dgts94tcl6″ question=”Neked milyen motoros ajándék ötleteid vannak még, gyerekek számára?” opened=”0″]Neked milyen motoros ajándék ötleteid vannak még, gyerekek számára?[/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük