fbpx

Gyűjtés a Magyar Mentőmotor Alapítványnak

magyar-mentomotor-alapitvany1A Motoros Family kezdeményezésére nemrégiben gyűjtés indult a Magyar Mentőmotor Alapítványnak, melybe mi is bekapcsolódtunk.

Magyarország legnagyobb robogós és motoros családja, a Motoros Family mindig valamilyen nemes ügyet karol fel.

Ezúttal a nap mint nap áldozatos munkát végző motoros mentőknek szerveztek gyűjtést.

Egy urnát készítettek elő, melybe mindenki lehetőségeihez mért összeget helyezhet.

Ez a lezárt gyűjtőurna mostantól az EuroMotor üzletében található (Budapest, Lehel u. 17/b-c), tehát ha úgy gondolod, szeretnéd támogatni – akár a legcsekélyebb összeggel, hiszen minden forint számít – a Mentőmotoros Szolgálat munkáját, nincs más dolgod, mint bemenni az üzletbe, és a pulton megtalálod a gyűjtődobozt.

Természetesen utalni is lehetséges. Ez esetben az alábbi bankszámlaszámra küldheted az általad felajánlott összeget: 10700392-49679304-51100005

A befolyt összeget az Alapítvány életmentő felszerelések – légútbiztosító I-gel eszközök, pulzoximéterek – beszerzésére fordítja, valamint a mentőmotorosoknak szükséges bukósisakok vásárlására.

Ne feledjétek, minden segítség jól jön. Tegyünk érte együtt, hogy továbbra is minél hatékonyabban végezhessék ezt a nagyon fontos hivatást!

Számítanak Rád – Számíthatsz rájuk! – A Magyar Mentőmotor Alapítvány.

 

magyar-mentomotor-alapitvany3magyar-mentomotor-alapitvany

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x