fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekMotorokMotorozás

MOL Motoros Family – Segíthetünk? Robogunk!

motoros family 10Ahogy beléptem a sajtótájékoztató helyszínére, elég vicces látvány fogadott: Négy fickó összeölelkezve skandálta egy csapat fotós előtt: Segíthetünk? Robogunk!

A négy figura Kárász Róbert, Kovács Áron, Mező Misi és Harsányi Levente volt, később csatlakozott hozzájuk Polyák Lilla is, aki ugyan egy piros BMW nyergében fotózkodott később, de kiderült neki egy Kawasakija van otthon.

A vidám kezdet után következett a komoly folytatás: Kárász Róbert köszöntötte az egybegyűlteket, és elmondta a Motoros Family alapvető célját: összefogni a motoros és robogós társadalmat, és utána minél több jótékonysági akcióra buzdítani az család tagjait.

A Motoros Family tagsága természetesen ingyenes, és itt lépett be Szollár Domonkos a Mol Kommunikációs igazgatója, aki elmondta, hogy a vállalat Motoros Family Green Card kártyát bocsát ki a tagoknak, mellyel jelentős kedvezményt kapnak majd a tagok az üzemanyagok, kenőolajak és egyéb termékek árából. Érdekesség, hogy a MOL motorosbarát benzinkutak kialakítását is tervezi.

A csapat tervezi között sok jótékonysági akció szerepel, játszótér felújítás, véradás, a motorosok részére biztonságtechnikai tréningek biztosítása. Ebben az ORFK-OBB fog segíteni, Kiss Csaba alezredes számolt be arról, hogy rendszeresen fognak közösen baleset-megelőzési napokat tartani motoros rendőrök vezetésével.

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x