Hírek

Egyre több motoros Mikulás

motoros mikulasA hétvégén, egész pontosan vasárnap jön idén a Mikulás. A motorosok az elmúlt évekhez hasonlóan most is szervezkednek. Már csak választani kell, hogy kivel menjünk, kinek adjuk ajándékainkat.

Tavaly megjelent egy könyv a magyar gyártású Danuvia motorkerékpárról. Akkor a szerzőpáros felajánlotta a bevétel teljes összegét a Girincsen működő sérült gyerekekkel foglalkozó intézetnek. Akkor a Pannónia MGTSZ egy játék gyűjtő akciót szervezett, amit idén is szeretnének megismételni.

 

Te is tudsz segíteni. Semmi más dolgod nincs csak azokat a gyerekjátékokat, amiket már nem használ a család, de kidobni sajnálod, és egy dobozban pihen évek óta a szekrény alatt vagy a tetején, pincében, padláson, a garázsban, vagy éppen ahol helyet találtál annak idején, azt juttassad el a klub valamelyik tagjához. Azzal, hogy rászánsz egy pár percet erre a dologra, valószínű hogy egy kis embernek nagy örömöt fogsz okozni!

Biztos, hogy Nálatok is van megunt mese könyv, kirakós, plüss, vagy társasjáték, építő kocka, robot, vagy a megunt katonák és autók is várják a jobb sorsukat valahol a háztartásban. Az Intézmény használt ruhaneműt és cipőt is szívesen fogad! Idén használt számítógépekkel, és monitorokkal, konyha felszerelésekkel használt kisgépekkel is tudunk segíteni a gyerekeknek.

Már gyűlnek a felajánlott dolgok és már olyan is jelentkezett, aki a szállításban tud segíteni és van olyan is aki üzemanyagot ajánlott fel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A gyűjtés December 7-én, Mikulás napján zárul le! További info: Pannónia MGTSZ

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük