fbpx

Egyre több motoros Mikulás

Negyedik éve a Mikulás Motoron érkezik a gyermek kórházakba is. Idén a Mikulások motoron érkeznek a Heim Pál Gyermek kórházba, a Pető Intézetbe, a Madarász utcai kórházba és az idén 120 éves Tűzoltó utcai gyermek klinikára is.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez a jótékonysági akció, hogy újra egy kis mosolyt csalogassunk a gyerkőcök arcára. A szervezők szeretnék, ha idén is sok ajándékot vihetnének a gyerekeknek. Ehhez kérik a felajánlásokat és köszönik a tavalyit, a tavaly előttit és az azelőtti ajándékokat is.

December 3-ig várják az ajándékokat, hogy a Mikulás puttonyába minden kis meglepetés a helyére kerülhessen (gyümölcs, csokoládé, ceruza, stb.). Amennyiben valaki pénzt szeretne felajánlani, azt természetesen 100%-ban levásárolják és bekerül az ajándék csomagba.

Időpontok:

  • December 3 csütörtök 14:30 Citadellán találkozó és 15:00 érkezés Pető Intézet
  • December 5. Szombat Citadella motoros találkozó (Ha ilyenkor tudtok hozni ajándékokat akkor másnapra becsomagoljuk, vagy ha pénzzel támogatjátok akkor azért még vásárolunk ajándékokat.)
  • December 6. Vasárnap Motoros Mikulás 12:30 Citadella, 13:00 Tűzoltó utca, Utána Heim Pál majd a Madarász utcai Gyermek klinika.

“A mosoly az a blokk mely mindenből kigördít!”

További információ: [email protected] +36 30 8685046

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x