Hírek

Első lett a kawa.blog.hu

KH BlogA Kreatív Magazin által rendezett Prizma Kreatív PR verseny Blog kategóriájában a Kawasaki hivatalos márka blogját a kawa.blog.hu-t ítélte legjobbnak a szakmai zsűri.

A versenyben olyan nagynevű márkák blog oldalait utasította maga mögé a Kawasaki, mint a Nike futó blogját, az LG blu-ray technológiát népszerűsítő blogját, illetve a Sanoma kiadó új média blogját – mondta Makranczi Zsolt a Kawasaki marketingvezetője. Hozzátette, hogy ez a szakmai díj megerősíti a céget abban, hogy jó úton járnak.

A kawa.blog oldalt a tavasszal megrendezett ER-6n dizájnverseny háttér-támogatására hozták létre. Itt adtak segítséget, ötleteket a dizájnok elkészítéséhez, a tervek népszerűsítéséhez, valamint az olvasók folyamatosan nyomon követhették a verseny állását, szemlézhettek az elkészült tervek között.

A verseny befejezése után a blog oldal átalakult, így most már nem csak egy modellről, hanem magáról a Kawasaki márkáról szól. Érdekességek, háttér információk, beszámolók, csak itt letölthető kiadványok – minden megtalálható itt, ami kapcsolatba hozható a Kawasaki márkával.

A blog oldalon a posztok megoszthatóak és direkt küldhetőek egyéb közösségi oldalakra. Lehetőség van kapcsolódni az iwiw és Facebook közösségi csoportjaihoz vagy a YouTube csatornához, ahol a legfrissebb Kawasaki filmeket, videó beszámolókat lehet megnézni. Az oldal fejlesztése folyamatos, a tartalmat pedig az olvasók igényei alapján igyekszenek bővíteni a szerkesztők.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük