KiemeltMotorokMotorozás

Megvan a 2019-es blogversenyünk győztese

fotoblog blogverseny 2020Még 2019 januárjában hirdettem meg az oldalunkon, illetve a CsamClub.hu oldalon azt a heti blogversenyt, amiben minden héten egy saját készítésű fénykép feltöltésével lehetett nyerni. Az év eltelt és most kihirdetem a győztest.

Először 2013-ban egy külföldi blog példája alapján indítottam el azt a kihívást, amiben minden héten egy saját készítésű és lehetőleg a motorozással kapcsolatos képet töltöttem fel a CsamClub.hu-n lévő blogomba. Persze bárki csatlakozhatott, aki szeretett volna.

Mivel a kihívás nemhogy nem volt megerőltető, hanem inkább kellemes szórakozássá vált, azóta minden évben folytattam. Néhány ember mindig csatlakozott a fórumról és el is indította a saját éves fotóblogját, de viszonylag kevesen “értek be a célba” és teljesítették mind az 52 hetet.

Tavaly, vagyis 2019-ben úgy döntöttem, hogy megpróbálom valamivel motiválni a tagokat, hiszen nagyon jó látni, hogy más motorosok mivel töltik az idejüket hétről-hétre, és még jobb lesz később visszanézni a régi fotóblogokat, így blogversenyt hirdettem.

A kisfiam még csak két hónapos volt, mikor elkezdtem a fotóblogot 2013-ban, idén pedig már nyolc éves lesz… A blog segített abban is, hogy a babázás mellett a motorozástól se szakadjak el teljesen. De arra is jó egy ilyen heti visszatekintés, hogy végigkövesd, hogy egy kitűzött célodat hogyan tudod elérni. Így év elején mindig jól jön egy kis motiváció az újévi fogadalmak megtámogatására.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Tavaly a felhívás hatására többen is belevágtak a blogversenybe. Volt, aki nem az első héten kezdte, de utólag feltöltögette az első 1-2 hét képeit és belevágott a nagy kalandba. Év közben is voltak, akik ad-hoc csatlakoztak néha, de mindössze egyetlen motoros csaj volt (rajtam kívül), akinél egyetlen egy sem maradt ki az 52 hétből.

Hogy ki volt ez az ügyes, kitartó, lelkes fórumtag? (Itt most sejtelmes dobpergés jön…)

Az egyetlen, akinek nem kellett még versengenie sem a felajánlott díjért, mert az év utolsó pár hetében elkoptak a versenytársak, nem más, mint:

Zsila.

Ő nyerte tehát a CsamShop-ban levásárolható 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt, amit nemsokára meg is kap. Gratulálok!!!

 

És ha már így belemelegedtünk, vágjunk is bele a következő évi fotóblogba! Én már feltöltöttem a múlthetit, bár még semmi köze a motorozáshoz. Viszont ha ez megnyugtat, már egyre közelebb van a tavasz.

Csatlakozol?

Ha nem csak én játszom, akkor felajánlok ismét egy 20 000 Ft-os utalványt, amit kisorsolok 2021 januárjában a legkitartóbb blogolók között.

A játékszabály ugyanaz, amit tavaly már leírtam.

A blogversenyben résztvevő fotóblogodat 52/2020 formátumú címmel kezd, hogy könnyebb legyen megtalálni majd később, és hasznos, ha az első blogbejegyzés megírásakor készítesz a fotóblogodnak egy külön kategóriát is, ami a blogoknál a jobb oldali oszlopban fog megjelenni, valamint a galériában egy külön albumot a fotóblogos képeidnek. Az enyém ez. Ez pedig Zsila galériája.

A blogba elég egy azon a héten készült saját képet feltölteni, persze nem árt valami egyedi címet is hozzáfűzni illetve jöhet valami (akár egy mondatos) magyarázat is a képhez. Persze minél hosszabban írsz, annál érdekesebb lesz a blogod mások számára. A játékban való részvétel feltétele az is, hogy a blogod nyilvános legyen, tehát bárki, aki a CsamClub-ra látogat (ha nincs belépve akkor is) lássa.

Örülünk neki, ha motorozással kapcsolatos képet osztasz meg, de ahogy látod a korábbi képeket, ez nem minden esetben megoldható… Karácsonykor mi is mézeskalácsot posztoltunk, és idén alig volt közte motor formájú…

 

Gratulálok Zsila és hajrá 2020! Gyertek velem játszani!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük