fbpx

A Yamaha rendőrflottájának új tagja – Tricity 125

yamaha tricity 125A Yamaha Tricity 125 egyedi, városi karaktere megkülönböztető jelleget ad bármilyen modern rendőrflottának.

Könnyű és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen vezethető és gyorsan mozog a városi forgalomban.

Két nagy első kerékkel rendelkezik, melyeket kifejezetten arra terveztek, hogy növeljék a stabilitást az úton, és magabiztos vezetést biztosítsanak a különböző minőségű útfelületeken, még a csúszós villamossíneken is. Ez a legjobb módja a városi közlekedésnek, a hét minden napján.

Az üzemanyag-befecskendezéses, négyütemű, 125 kcm-es motor gyors és dinamikus teljesítményével segít a forgalom előtt járni, a három féktárcsa és az egyesített fékrendszer kombinációja pedig erőteljes és kiszámítható fékezést biztosít, hogy a rendőrök minden helyzetre gyorsan reagálhassanak.

A Tricity 125 Police modellre a teljes rendőri felszerelés feltehető, emellett pedig nagyméretű, kétszemélyes üléssel és jókora tárolóhellyel rendelkezik, amely elég nagy ahhoz, hogy beleférjen egy teljes arcot védő sisak és néhány kisebb tárgy, extra kényelmet nyújtva munka közben.

A Tricity 125 rendőri felszerelés az alábbiakból áll:

• 39 literes hátsó csomagtartó doboz, konzolokkal és zárakkal együtt

• LED-es fényjelző forgó- vagy villogófény opcióval

• Elől két darab kék fényjelző készülék

• Egy pár öttónusú sziréna

• Elektronikus vezérlőegység

• Vezérlőpanel

• Konzolok a reléhez és a biztosítékokhoz

• Neodímium hangszórók

A Yamaha igény szerint egyedi rendőrségi matricákat is biztosít. Ezek nem részei az alapkészletnek.

Ez az innovatív, új tag még nagyobb gyorsaságot, stabilitást és kényelmet kínál a rendőrflottáknak, mindezt ugyanazzal a megbízhatósággal és gyakorlatiassággal, amelyet a Yamaha 1987 óta nyújt.yamaha tricity 125 1yamaha tricity 125 2yamaha tricity 125 3yamaha tricity 125 4

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x