HírekMotorbemutatóMotorok

Az Aprilia Electrica Project a legfiatalabb motorosok számára

Aprilia Electrica ProjectAz Electrica projekt az Aprilia elképzelése a közeljövő legfiatalabb motorosainak mobilitásáról. Ez egy ablak, amely a holnap felé nyílik, egy óvatos és hozzáértő előretekintés, amelyet az Aprilia, mindig a kísérletezés élvonalában, az új generációknak kínál, hogy garantálja számukra a motorozás örömét bármilyen környezetben és akadályok nélkül.

Ahogyan az a 660-as platform bevezetésével történt, amely a motorkerékpárosok legfiatalabb generációjának igényeit tökéletesen kielégítette egy nagy teljesítményű, könnyű és szórakoztató – ugyanakkor könnyű és elérhető – motorkerékpár-kínálattal, az Electrica az Aprilia eredeti és vadonatúj projektje, amely a következő generációnak szól.

Az Electrica projekt a Piaggio csoport (amelynek az Aprilia is része) által rendelkezésre bocsátott összes know-how-t felhasználja, amely 1975 óta dolgozik az elektromos meghajtáson, és az idők során számos járművet mutatott be, mint például az MP3 Hybrid, amely a világ első hibrid robogója.

A digitalizáció és a hálózatok által bevezetett óriási lehetőségek mindenki számára gyökeres változást hoznak az életszokásokban. Mivel egyre több tevékenységet lehet távolról végezni, az ingázási igények is megváltoznak, de az akadálymentes közlekedés továbbra is szükségszerű marad, különösen a legfiatalabbak körében. Az izgalmas vezetési élményt, amelyet csak a motorkerékpár nyújthat, nem lehet virtuálisan helyettesíteni vagy reprodukálni.Aprilia Electrica Project

Az Electrica projekt egy új koncepció – egy könnyű, nulla károsanyag-kibocsátású, szórakoztató és kielégítő vezetési élményt nyújtó motorkerékpár, amely a jövő városaiban is maximális szabadságot és vezetési élményt nyújt: a vezetés öröme és szabadsága tehát nem fog hiányozni, és mindig is ezek lesznek a kardinális alapelvek, amelyek az Aprilia, a par excellence sportmotorgyár által épített járművek alapját képezik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A megjelenés összetéveszthetetlenül Aprilia, különösen elölről, ahol az összes Apriliára jellemző hármas fényszórócsoport modern értelmezése kiemelkedik a szigorú és egyértelműen sportos vonalak előnyére. A megközelíthetőséget a kompakt méretek és az alacsony nyeregmagasság mellett a könnyű súly és a kormányon lévő mindkét fékvezérlő jelenléte garantálja, amely választás megkönnyíti a robogóról való átállást.Aprilia Electrica Project

Az elektromos motor a központi részen helyezkedik el, és egy láncos véghajtást hajt. A kulcs nélküli rendszer, az LCD műszeregység és a felnikben elhelyezett fonikus kerekek a praktikumot célzó technológia témáját vezetik be, valamint a biztonságos vezetési élményt szolgáló aktív elektronikus segédeszközök, egy olyan terület, ahol az Aprilia úttörő volt és még mindig az élen jár a gyártók között globális szinten.

Aprilia Electrica Project

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük