fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
Hírek

Tervezz elektromos robogót!

IMG 9526a smallA szlovéniai SDT Institute Sezana idén harmadszor rendez nemzetközi 3D modellező versenyt.

Idén a verseny témája az elektromos robogó dekorálásához, egyedivé tételéhez kapcsolódó tervek (2D és 3D) készítése. Fődíjak: 4 db elektromos scooter!

Az elektromos robogó, mint környezetbarát jármű kitűnő alternatív városi közlekedési eszköz felnőtteknek és fiataloknak egyaránt. Idén a 3. Nemzetközi Modellező verseny témája: „Tervezz egyedi elektromos robogót!” A verseny fő célja, hogy bemutassa a 3D technológiákban (3D szkennelés, 3D modellezés és 3D nyomtatás) rejlő lehetőségeket a fiatal (30 év alatti) versenyzők kreativitásán és tudásán keresztül.

Négy kategóriában lehet indulni a robogó tuning versenyen:

  1. Dekoráció tervezése (2D matrica)
  2. Az elektromos robogó, mint reklámeszköz
  3. Új robogó alkatrészek tervezése (3D CAD)
  4. Új robogó formatervei (3D CAD)

A versenyen való részvétel ingyenes. Bárki indulhat, aki 1978. január 1. után született. A verseny minden résztvevője ingyenesen használhatja Rhinoceros szoftvert, és technikai segítséget is kap hozzá. Használd ki a verseny lehetőségét és a támogatást! Jelentkezési határidő: 2008. március 5., a pályamunkák beküldésének/feltöltésének határideje március 16. További információ magyarul a Digit Számítástechnika oldalán található.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x