CsajokMotoros csajok

Nita: elgondolkodtam a motorszerelő szakmán is

nita csaj 019A motorozás apukám előtt a tankon ülve, egy Pannónia T10-en kezdődött. Már egész kiskoromtól kezdve érdekeltek a benzin hajtású dolgok. Elsőnek egy Babettával próbálkoztam több-kevesebb sikerrel, majd egyre jobban megszerettem a vezetés élményét és mindig a haverok motorjait „kölcsönöztem” ki.

Akkoriban a robogók voltak népszerűek, hát persze, hogy nekem is az kellett. A nővérem jóvoltából lett is egy Suzuki Sephia ZZ típusú robogóm, amit úgy volt, hogy magának vesz, aztán megkaptam tőle, mivel többet gurultam vele, mint ő.

A motorozás iránti szerelmem odáig fajult, hogy elgondolkodtam 8. osztály végén, pályaválasztás előtt a motorkerékpár szerelő szakmán is. Végül le tettem róla, mert úgy gondoltam, hogy egy csajnak talán mégsem való ez a szakma. Azóta már megbántam, mert legalább ha nem is helyezkedtem volna el a szakmámban, tudnám szerelgetni, javítgatni az én kis gépemet.

Jelenleg egy Simson S 51 típusú vasam van. Nagyon imádom és még jobban féltem is mióta egyszer el akarták lopni. Most már az udvaron sem merem hagyni az én kis drágámat.

Remélem, majd tudok egyre feljebb haladni a köbcentik terén, de egyelőre ennek is nagyon örülök. Jogsiszerzés előtt és után is szeretnék beszerezni kellő gyakorlatot a motorozás terén, hogy minél jobb legyek. Korlátlan jogsit szeretnék és az az álmom, hogy egyszer egy Kawasaki Ninja nyergében élvezhetem a szabadságot!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük