Hírek

Motoros Nők Napja Floridában

hddaytonacontestA világ legnagyobb motoros rendezvénysorozatát 67. alkalommal rendezik meg idén február 29. és március 9. között rendezik meg a floridai Daytona Beachen.

Március 4-én pedig tárt karokkal várják a motoros hölgyeket. A találkozó mérete évről-évre nő, tavaly több mint 500 000 ember volt kíváncsi a hét során zajló különböző eseményekre. A környék vállalkozóinak 350 millió dollár extra bevételt jelentett a Daytonába áramló hatalmas ünneplő tömeg. Idén a rendezvények ismét több helyszínen zajlanak majd. Az események központja természetesen a Main Street lesz, de Daytona Beach mellett az egész Volusia megye is jelentős részt vállal a programok lebonyolításából.

Habár a nők mindig fontos szereplői a Daytona BikeWeeknek, ezúttal nem csak a plasztikus testű, hiányos öltözetű hölgyek kerülnek majd be a hírekbe. A Harley-Davidson cég ugyanis március 4-re Női Motoros Napot hirdetett meg. Eredetileg a részvevők számát 105 főben állapították meg, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a szervezők reményei szerint legalább 500 nő gyűlik majd össze, hogy részt vegyen a márka 105 éves történelmének legnagyobb női motoros túráján. A túra részvevői a Muscular Dystrophy Association (egyesület az izomsorvadásos betegek megsegítésére) támogatására gyűjtenek majd pénzt.

A hatalmas motoros tömeg csatlakozik majd a cég egyik alapítójának dédunokájához, Karen Davidsonhoz, és a „Get Down to Daytona” verseny hat szerencsés nyerteséhez, mielőtt megtennék utolsó kilométereiket a záróbuli helyszínére. A motorozás végállomása a március 4-én a „Nők napján”, az Ocean Center előtt lesz, ahol a motoros hölgyek már délelőttől gyülekezhetnek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük