Hírek

A hagyomány folytatódik – Daytona Bike Week idén is

daytona-motor2015Nem kérdés, hogy a világ egyik legnagyobb motoros bulija, a Daytona Bike Week idén is az egyik legtöbb látogatót vonzó találkozó lesz.

2015-ben március 6–15. között dübörög majd a világraszóló parti motoros találkozó. Az eddigi évekhez hasonlóan az eseményen résztvevők között ezúttal is kisorsolják az erre az alkalomra készült egyedi, Bike Week motort. A majdani szerencsés nyertes egy 35 000 dollár értékű Harley-Davidson-nal lesz gazdagabb.

A sorsoláson a már most is kapható jegyek tulajdonosai vesznek majd részt. A jegyek limitált darabszámban, 4500 példányban kerülnek csak eladásra. Aki az ünnepek alkalmából motoros barátjának ilyen jegyet ajándékozott, biztos lehet abban, hogy ha az ajándékozott nem is nyeri meg a fődíjat, a Bike Week-en való részvétellel igazán jó élményben lesz része.

A nyereménymotor a karácsonyi ünnepek alatt a Daytona Beach-en található Volusia Mall-ban volt kiállítva. Az egyedi gépet sok kiegészítővel módosították, így többek között megnövelt méretű Harley-Davidson oldaldoboz fedőkkel, hangszóróburkolatokkal és nagyobb teljesítményű audio rendszerrel tették egyedivé készítői.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük