EseményekHírekMotoros találkozó

Az Open Road Weekenddel tér vissza a Harley-Davidson és az OPEN ROAD Alsóörsre

Harley-Davidson Open Road sajtótájékoztató 2023Az idén jubiláló márka januárban elindította az ez évi kommunikációját, és erre építette sajtótájékoztatóját a magyar motoros közösségnek és a hazai sajtónak a Harley-Davidson Budapest márkakereskedése.

„2023 több újítást is hozott a Harley-Davidson® életébe, a márka nemcsak új színekkel tette még izgalmasabbá az elérhető motorjait, hanem számos meglepetéssel indította az évet” – kezdte a 2023-as modellek bemutatását Nagy Imre, a Harley-Davidson Budapest cégvezetője.

Februártól Budapesten is elérhetőek lesznek az ikonikus motorkerékpár-gyártó megújult modelljei:

  • az erőteljesebb kiállású, nyújtott chopperes vonalú, új Breakout® cruiser
  • az új, sportos karakterű, kétszemélyesített Nightster® Special
  • drámai új megjelenésű, sötétített Freewheeler® trike

Hét limitált kiadású Harley-Davidson® modell kapott különleges 120. évfordulós jubileumi fényezést, más-más mintázattal, melyek színét és stílusát a korai Harley-Davidson motorok ihlették. A CVO™ Road Glide® Limited Anniversary modell rendelkezik az egyik legösszetettebb fényezéssel, amit valaha Harley-Davidson® kapott.

A Harley-Davidson komolyan vette a 2023-as év színét: az új modellek vörösben pompáznak

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Történelmi külsőben pompázó modellek, melyek korlátozott darabszámban kerültek legyártásra:

  • Ultra Limited Anniversary (limitált 1,300 darabos globális gyártással)
  • Tri Glide® Ultra Anniversary (1,100 darab)
  • Street Glide® Special Anniversary (1,600 darab)
  • Road Glide® Special Anniversary (1,600 darab)
  • Fat Boy® 114 Anniversary (3,000 darab)
  • Heritage Classic 114 Anniversary (1,700 darab)

Harley-Davidson 2023 jubileumi ruhakollekció

“Az év első felében 4 nagyszabású Open Road Eseményünk lesz” – vette át a szót Hankó Ákos a Harley-Davidson Budapest tulajdonos-ügyvezetője. – “A motoros szezont hagyományosan április 15-én a Harley-Davidson Szezonnyitó & Open Road Party-val és egy közös, nagy budapesti felvonulással kezdjük meg. Ezt követi május 18. és 21. között a második Open Road Tour sok-sok közös motorozással, vezetett motoros felvonulásokkal – Győr > Budapest/Bázis > Hatvan > Eger > Mezőkövesd – Zsóry Liget > Miskolc > Szerencs > Sárospatak útvonalon -, életre szóló élményekkel, valamint gasztronómiai és turisztikai látnivalókkal. A nagy túrát követően júniusban megállunk egy hosszú hétvégére bulizni Alsóörsön, az Open Road Weekenden, majd június végén ráfordulunk az ünnepi év leginkább várt rendezvényére, a Harley-Davidson 120th Anniversary Festivalra”.

„Az Open Road Weekenddel tér vissza a Harley-Davidson és az OPEN ROAD Alsóörsre” – mondta Barabás Kiss Zoltán színművész.

„A Harley-Davidson az évtized legnagyobb motoros fesztiválját hozza el Budapestre. Négy napon át 50 zenekar fog gondoskodni az élő zenéről és egymást fogják érni az olyan izgalmas, motoros programok, mint például a francia Ricardo Globe of Death produkciója, a nemzetközi FMX show, a magyar és litván motoros kaszkadőrök bemutatói, a Triál show és a Gravity Academy” – árult el részleteket a fesztiválról Szalay Balázs, a rendezvényért felelős ügynökség ügyvezetője.

Harley-Davidson 2023 jubileumi ruhakollekcióA motoros világtalálkozó ideje alatt a HARLEY budapesti Bázisa bizonyosan zarándokhellyé alakul a fesztiválra érkezők körében. Érdemes is lesz betérni, hiszen HARLEY FAN ZONE várja a motorok és a szabadság szerelmeseit.

Az eseményt megtisztelték jelenlétükkel az OPEN ROAD TOUR 2023 által érintett települések vezetői és üzenetével a rendezvény fővédnöke, Knezsik István ismét balesetmentes motorozás fontosságára hívta fel a figyelmet.

A sajtóeseményt követően egy exkluzív bemutatóra került sor. A budapesti Harley-Davidson kereskedésbe érkeztek elsőként a megvásárolható, limitált kiadású Harley-Davidson® 120-as ruhakollekció darabjai.

Motorozzunk együtt!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük