fbpx

Új album Chertől – Closer To The Truth

Az utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezett új albummal. A “Closer To The Truth” című korongot az egész világ lélegzetvisszafojtva várta.

Az újdonság megjelenése minden várakozást felülmúlt, hiszen a zenei anyag a díva szólókarrierjének legmagasabb Billboard 200 debütálása lett.

A 67 éves legenda új lemezén a vadonatúj dalok mellett megtalálható a “You Haven’t Seen The Last Of Me” is, mely a Burlesque című filmben csendült fel.

Az első single, a “Woman’s World” – mely egy vérbeli “girl power” himnusz – első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán. A felvételhez természetesen videoklip is készült.

Az albumra két dalt írt P!nk (“I Walk Alone” és “Lie To Me”), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sisters-ből (“Take It Like A Man”), és többek között Timbaland látta el a produceri feladatokat.

“Büszke vagyok az új lemezemre… szerintem a Cher-rajongók biztosan nem fognak csalódni” – mondta a popikon.

Cher kimagaslóan hosszú karrierje során nagyon sok díjat nyert, köztük Oscart, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is.

Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című dal pedig 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop charton.

Hamarosan kiderül, hogy a Cher személyes Billboard-rekordjának számító kiadványt hogyan fogadják a rajongók világszerte – a figyelemre méltó amerikai bemutatkozást követően azonban szinte garantált a nemzetközi siker is.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x