HírekKultúraMotoros zene

Új album Chertől – Closer To The Truth

cherAz utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezett új albummal. A “Closer To The Truth” című korongot az egész világ lélegzetvisszafojtva várta.

Az újdonság megjelenése minden várakozást felülmúlt, hiszen a zenei anyag a díva szólókarrierjének legmagasabb Billboard 200 debütálása lett.

A 67 éves legenda új lemezén a vadonatúj dalok mellett megtalálható a “You Haven’t Seen The Last Of Me” is, mely a Burlesque című filmben csendült fel.

Az első single, a “Woman’s World” – mely egy vérbeli “girl power” himnusz – első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán. A felvételhez természetesen videoklip is készült.

Az albumra két dalt írt P!nk (“I Walk Alone” és “Lie To Me”), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sisters-ből (“Take It Like A Man”), és többek között Timbaland látta el a produceri feladatokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Büszke vagyok az új lemezemre… szerintem a Cher-rajongók biztosan nem fognak csalódni” – mondta a popikon.

Cher kimagaslóan hosszú karrierje során nagyon sok díjat nyert, köztük Oscart, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is.

Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című dal pedig 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop charton.

Hamarosan kiderül, hogy a Cher személyes Billboard-rekordjának számító kiadványt hogyan fogadják a rajongók világszerte – a figyelemre méltó amerikai bemutatkozást követően azonban szinte garantált a nemzetközi siker is.cher1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük