EseményekHírekMotoros találkozó

A BMW Motorrad készen áll a 20. BMW Motorrad napokra

20. BMW Motorrad Days 20222022. július 2-án és 3-án rendezik meg először Berlinben a 20. BMW Motorrad napokat, közvetlenül a Pure&Crafted Fesztivál után.

A BMW Motorrad Days-en való részvétel már közel két évtizede kötelező program a világ minden tájáról érkező motorkerékpár-rajongók számára. Az olyan országokból, mint az Egyesült Államok, Japán vagy Ausztrália látogatói, a sport-, túra- és enduro-motorosok, a customizing-őrültek vagy a motorsportok szerelmesei mind megtalálják a személyes érdeklődésüknek megfelelő élményeket, hogy jól érezzék magukat és rengeteget szórakozzanak a BMW Motorrad Days-en.

Kétéves szünetet követően – amelyet a Covid-19 járvány okozott – a BMW Motorrad 2022. július 2-3-án ismét meghívja a rajongókat és a márka barátait a BMW Motorrad Days-re. A helyszín ezúttal a Messe Berlin vásárterületének nyári kertje lesz.

20. BMW Motorrad Days 2022

Az esemény közvetlenül a Pure&Crafted Festival után következik, amely 2022. július 1-jén kerül megrendezésre ugyanezen a helyszínen, és amelynek a BMW Motorrad ismét kezdeményezője és címszponzora.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 2021. szeptember 17-én és 18-án megrendezett negyedik Berlin Pure&Crafted Festival már lenyűgözően bizonyította, hogy a City-West szívében található új helyszínnek nemcsak arra van meg a kellő adottsága, hogy a Pure&Crafted Festival állandó új otthona legyen, hanem egyúttal a BMW Motorrad Days számára is tökéletes feltételeket kínál.

A BMW többet nem vesz részt az INTERMOT-on és az EICMÁ-n

Dr. Markus Schramm, a BMW Motorrad vezetője így nyilatkozott:

“Az új koncepció alapja, hogy a BMW Motorrad Days-szel hosszú távú jelenlétet teremtsünk a BMW berlini gyárának helyszínén. Kihasználhatjuk a már jól ismert és bevált Pure&Crafted Fesztivállal való szinergiákat. Ugyanakkor továbbra is két különálló és független rendezvény marad: A BMW Motorrad a Pure&Crafted Festival partnere és szponzora, míg a BMW Motorrad Days-t, a márka világszerte legnagyobb vásárlói rendezvényét mi magunk rendezzük.”

Jövő év júliusának első hétvégéjén a Pure&Crafted már pénteken varázslatos, bájos és különleges pillanatokat kínál a látogatóknak. A fesztivál egyedülálló eseményként az élőzene, a motorkerékpáros kultúra és az új örökség életstílusának jellegzetes keverékével izgatja majd a résztvevőket, mielőtt szombaton és vasárnap a BMW Motorrad Days átvenné az irányítást.

A két napig tartó találkozó ismét teljes egészében a BMW Motorrad nemzetközi rajongói közösségének és a kétkerekű motoros szórakozásnak lesz szentelve. Az új termékek, látványos mutatványok, motorsport-hírességek, tesztvezetések és még sok minden más mellett a vendégek különösen várják a BMW Motorrad Days immár legendássá vált bulihangulatát, egy csipetnyi bajor életérzéssel fűszerezve.

20. BMW Motorrad Days 2022

A 2022-es berlini BMW Motorrad Days látogatóit minden eddiginél szélesebb körű, változatos program várja. A fiatalok és az idősebbek ízlését egyaránt kiszolgálják, a szórakozás és a jó hangulat mindenki számára garantált.

A kaszkadőrbemutatók a vezetési fizika határait feszegetik, az eredeti Motodromban, a világ legrégebbi halálfalában pedig a halálfalas motorozás nagy hagyományát elevenítik fel. A Customizing-rajongók a Heritage Area-ban juthatnak pénzükhöz, ahol egy egész sor egyedi motorkerékpárt és a hozzájuk tartozó felszerelést tekinthetnek meg”.

Mindezeken felül a Berlin környékét motorral lehet majd felfedezni mind országúton, mind terepen, szervezett túrákon, helyi vezetőkkel. 2022-ben a BMW Motorrad aktuális modelljeinek széles választéka is rendelkezésre áll majd tesztvezetésre.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük