EseményekMotoros találkozó

A Sturgis Rally idén is népszerű volt

sturgis2014A szép múltú Sturgis Motorcycle Rally idén 74. alkalommal került megrendezésre.

 

Amerika egyik legnagyobb, és legrégebbi motoros találkozója 2014. augusztus 4-10. között várta látogatóit. A Jackpine Gypsies motoros klub által, elsőként 1938-ban megrendezett, motoros versenyekkel egybekötött esemény első alkalommal csak kilenc versenyző, és néhány néző részvételével zajlott le.

Az elmúlt évek alatt azonban Sturgis neve híressé vált az egyre nagyobb rendezvénynek köszönhetően, és mára nincs olyan motoros, akinek el kellene magyarázni, miről szól az itt töltött néhány nap. Az utóbbi években a látogatók száma megközelítette a félmilliós számot, így joggal mondhatjuk, hogy egy igazi, nagyszabású eseménnyé nőtte ki magát.

A rengeteg program garantált szórakozást nyújtott minden látogatónak. A fellépő zenekarokat elnézve a szervezők semmit sem bíztak a véletlenre, így a hangulatot garantálta többek között a The Cult, a Faster Pussycat, a Queensrÿche, a Soul Asylum, a Lynyrd Skynyrd, a P.O.D, Alice Cooper, a Mötley Crüe és ZZ Top is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Black Hills környékén több vezetett túrán vehettek részt a motorosok, és néhány gyártó tesztvezetést is szervezett az érdeklődőknek. A Harley új modelljei mellett a Honda, a Victory, a Yamaha, a Suzuki, az Indian és a Can-Am Spyder újdonságait is mindenki kipróbálhatta.

Az egyéb programok között több bike show, motorépítő verseny is szerepelt, melyek különböző kategóriákban kerültek megrendezésre. Szintén változatos programokat biztosítottak többek között a motokrossz és hegyi felfutó versenyek is, melyek évről évre sok látogatót vonzanak.

Az idei Sturgis Rally is folytatta a hagyományokat, így az ide látogatók ismerős arcokkal találkozhattak, sokan új barátokra, élményekre tehettek szert, motoros tapasztalatokat oszthattak meg, illetve szerezhettek újakat, és maradandó emlékekkel térhettek haza, hogy a következő év augusztusában újra ellátogassanak a Sturgis Rallyra, erre a nagyra nőtt, patinás és hagyományőrző motoros bulira.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük