EseményekMotoros találkozó

Free Chapter 5. születésnapi party avagy a vendégeknek Harley&Burger fesztivál Zsámbék – VIDEÓVAL!

Free Chapter 5. születésnapi party avagy a vendégeknek Harley&Burger fesztivál ZsámbékHogy miért is szerveztünk Harley fesztivált a saját születésnapunkon? Hát megmagyarázni nem tudjuk, de hála Nektek minden pillanata megérte.

Hasonló izgalommal futottunk neki a Harley&Burger fesztivál szervezésének mint azt az 5 évvel ezelőtt történt klub alapításakor is tettük. Volt aki egyből el tudta fogadni a terveket és volt olyan akiben pillanatnyi kétségek merültek fel… De ami biztos, hogy a mai nappal (egy héttel az esemény után) ezt már mindenki másképp gondolja.

Kétség nem fér hozzá, hogy már a szervezés minden pillanata is megérte. Rengetegen eljöttetek és rengetegen segítettetek bennünket, hogy születésnapunk felejthetetlenné váljon.

Először is óriási köszönet azoknak a bikereknek akik eljöttek!!! Eljöttek, hogy megmutassák a legszebb magyarországi Harley-t; eljöttek, hogy találkozzanak velünk vagy csupán szerettek volna sok hasonló gondolkodású emberrel találkozni. Szerintünk ez a mostoha időjárás ellenére is remekül sikerült.

Elmondhatatlan szeretetet érzünk azok iránt a barátok iránt akik segíttettek minket, hogy ez az esemény létrejöjjön.
De mivel ez itt nem a reklám helye csak címszavakban köszönjük a lehetőséget Zsámbék városának és a szavazatokat leadó helyi lakosoknak.

A buli legszebb Harley-Davidsonja egy gyönyörű, egyedi építésű, gyöngyház-fehér Harley-Davidson Softail Deluxe lett. sajnos az eredményhirdetés a vihar miatt elmaradt, de természetesen a tulajdonosát később értesítették a nyereményről a szervezők.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Köszönet a színpadot állítóknak akik már előző éjszaka értünk dolgoztak és köszönet a zenekaroknak, hogy egész este nekünk játszottak.


Köszönet a hamburgeresnek, a food-truckosnak, a borosnak, a fagyisnak, a kávésnak, a fotósnak. Köszönet a Harley-Davidson kereskedőnek, a rendőröknek, a szállodaigazgatónak ugyan úgy mint a hosstesseknek és bennünket kiszolgáló pincéreknek.

Eddig is sejtettük, hogy jó úton járunk, de ezen a rendezvényen ismét meggyőződhettünk róla, hogy a világon az egyik legjobb dolog a Harley-Davidson és a Free Chapter szeretete.

Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek születésnapunkat és reméljük mihamarabb találkozunk!

Szöveg, fotó: Free Chapter 1st Budapest

Videó: zulucam.hu

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük