fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Dobos Kriszti kiállítás nyílik Ócsán

dobos kriszta bormuvesA bőrműves Dobos Kriszti remekműveit tekinthetik meg az érdeklődők az Ócsai Tájházban szeptember közepétől november végéig.

 

 

A Kulturális Örökség Napján, szeptember 21-én lesz a megnyitója Kriszti kiállításának, aki a Népművészet Ifjú Mestere díjas művész.

A „Hagyományok bőrrel szegett határain: Avagy hogyan húzzuk a bőrmesterség széleit mai korunk alakjára?” címet viselő tárlatot Molnár Imre, Ferenczy Noémi díjas bőrműves iparművész nyitja meg, akitől Kriszti megtanulta a bőrművesség csínját-bínját.

A program zenei aláfestése sem marad el, ugyanis fellép a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat, hogy még érzékletesebbé tegye az egyébként is élmény dús napot.

A motoros nyeregtáskák kapcsán már írtunk a tehetséges hölgyről, de élőben is érdemes megnézni a munkáit.

Az évek során nem csak a Népművészet Ifjú Mestere címet kapta meg Kriszti, hanem a „Magyar Kézműves Remek” elismerő címet is, a motoros nyeregtáskából és hátsó táskából álló kollekciója kapcsán, melyről az említett interjúban már szó esett.dobos kriszta kiallitas

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x