fbpx

8. Mors Motors Meeting Tornalja

tornalja 25Ezt követte egy ebéd valahol a városban. Érdekes volt, hogy alig találtunk egy nyitott éttermet szombat délben, és még a helyiek sem nagyon tudtak segíteni, hogy merre lelünk egyet. Amíg ettünk, elindult a szokásos motoros felvonulás. A csajok háborogtak, hogy minek nem ebédeltünk hamarabb, mert hogy ők menni akartak. Viszont a felvonulással egy időben megjött az eső is. Ekkor már mindjárt nem volt olyan nagy baj, hogy nem indultunk el.

Mondanom sem kell, ahogy visszaértek a felvonulók, nemsokára elállt az eső is. Mit lehet ilyenkor tenni. Irány a csendes pihenő, legalábbis nekem. A zápor utója még csendesen kopogtatta a sátor falát, én pedig mint a jól lakott kisóvodás ebéd után, már hunytam is. Aztán mire megriadtam, nyoma sem volt az esőnek, sütött a nap, és folytatódott az élet. Irány a sörsátor!! Mert ugye folytatódik az élet.

Jött a kötélhúzó és kamionhúzó verseny, ahol még el is indultunk. (Azt hiszem egy lánycsapatot talán megelőztük kamionhúzásban.) Az esti programokat a Clippers egy kis rockabilly-vel kezdte, majd a Blues Company folytatta. Ez után következtek a lányok, akik csak a mi kedvünkért táncoltak egy kicsit ruha nélkül. Tatyi, az egyik szervező azt mondta, hogy ha összedobnak a jelenlévők egy kis plusz pénzt, van egy harmadik lány is, aki táncolna. A két első táncos hölgy a műsora közben körbehordott egy kalapot és összeszedte a harmadik hölgyike pénzét.

A színpadra felhívtak egy vendéget is. Őt mindhárom lány igyekezett a lehető legboldogabbá tenni (ott mindenki előtt azért nem úúúúgy teljesen). A vendégről csak annyit, hogy nem, a véletlen műve, hogy felhívták a színpadra. Az a nagydarab fickó egy sebészorvos, és azzal érdemelte ki ezt a megtiszteltetést, hogy önzetlenül segített egy autóbalesetet szenvedett fiúnak, hogy felépüljön. Ez a srác történetesen az egyik szervező fia volt. Szóval megérdemelten kényeztették a lányok.

Az este zárását a Prison Band végezte, akik egy iszonyat jó rockabilly-t nyomtak hajnali nemtudommeddig. (A felvidéki levegő ekkorra, valahogy elnyomta az időérzékemet.) Aztán jött a vasárnap reggel, a pakolás az elköszönés. Jött Pege, hogy ő már indul is. Köszönt mindenkinek, indított, egy nagy gázfröccs és… kiszakadt a gázbowden. Ez lehet pech, vagy szerencse, attól függ, honnan nézzük. Mindenesetre egy kis barkácsolással töltött idő jót tett a nem túl kipihent szervezetek újraélesztésének.

Végül elindultunk haza. Végig jó idő volt az úton. Napsütés, meg ami kell. Majd miután hazaértem néztem meg, hogy azért nem volt ennyire f..sza az időjárás. Az eső végig ott volt mögöttünk, de mi voltuk a gyorsabbak. Végezetül, még egyszer köszönjük a vendéglátást a MORS-nak, nagyon jól éreztük magunkat.

tornalja 31tornalja 37tornalja 39tornalja

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x